Lifestyle

Έμιλι Ρατακόφσκι: Αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της ελληνικό νησί [vid]

Έμιλι Ρατακόφσκι: Αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της ελληνικό νησί [vid]
Έμιλι Ρατακόφσκι:  Παρόλο που το μοντέλο έχει επισκεφθεί πολλές φόρες τη Μύκονο για διακοπές, η απάντηση της ήταν άλλη.

Έμιλι Ρατακόφσκι: Το διεθνούς φήμης μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι της αυτή την περίοδο λόγω των μέτρων περιορισμού για τον κορονοϊό, όπως όλος ο κόσμος. Η 28χρονη καλλονή ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της και stories στο instagram και αποκαλύπτει πως περνάει τον χρόνο της στο σπίτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A Tik Tok a day. Stay inside plz. #insideinamorata

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Χθες αποφάσισε να κάνει ένα Q&A με τους followers της. Μέσα στα χιλιάδες ερωτήματα από τους θαυμαστές ήταν και το εξής: «Αγαπημένο ελληνικό νησί;» Παρόλο που το μοντέλο έχει επισκεφθεί πολλές φόρες τη Μύκονο για διακοπές η απάντηση της ήταν άλλη…Η Ρατακόφσκι απάντησε με μία φωτογραφία πως ο αγαπημένος της προορισμός είναι η Κρήτη.

Ωστόσο πριν από μερικές μέρες η ίδια βγήκε βόλτα με το σκύλο της και παρόλο που μας έχει συνηθίσει σε σέξι εμφανίσεις, αυτή τη φορά ήταν ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια, αφήνοντας μόνο τα μάτια της ακάλυπτα. Η Ρατακόφσκι βγήκε από το διαμέρισμά της στην Τριμπέκα για να βγάλει βόλτα τον σκύλο της Colombo. Η 28χρονη φορούσε μάσκα, ένα oversized πορτοκαλί μπουφάν, καπέλο, λευκή φόρμα και λευκά παπούτσια. Αν και κατά τη διάρκεια του lockdown συνήθως βγάζει τον σκύλο βόλτα μαζί με τον σύζυγό της, αυτή τη φορά ήταν μόνη της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments