Πολιτισμός

Μακμπέθ Εθνικό Θέατρο: 23.500 θεατές παρακολούθησαν διαδικτυακά την παράσταση

Μακμπέθ Εθνικό Θέατρο: 23.500 θεατές παρακολούθησαν διαδικτυακά την παράσταση
Μακμπέθ Εθνικό Θέατρο: Το "μένουμε σπίτι" φαίνεται ότι τήρησαν ευλαβικά 23.500 συμπολίτες μας που απήλαυσαν από την οθόνη του υπολογιστή τους μια υπέροχη παράσταση.

Μακμπέθ Εθνικό Θέατρο: Το “Μένουμε Σπίτι” θέλει και μια δόση ψυχαγωγίας. Αυτό  μάλλον σκέφτηκαν περίπου 23.500 θεατές που παρακολούθησαν από τον καναπέ τους την παράσταση Μακμπέθ του Εθνικού Θεάτρου έπειτα από πρωτοβουλία των υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης που σε συνεργασία αποφάσισαν να προβληθούν παραστάσεις που διακόπηκαν.

Οι προβολές είναι δωρεάν και διαθέσιμες στο κοινό μέσω σχετικών σελίδων.

Παράλληλα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο υπερφόρτωσης του Διαδικτύου λόγω της εκτεταμένης χρήσης αυτήν την περίοδο λέγοντας συγκεκριμένα:

«Eίμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους ώστε να επιλύσουμε τα όποια ζητήματα ενδεχομένως προκύψουν. Ταυτόχρονα, συνεργαζόμαστε με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να χαράζουμε μια κοινή στρατηγική βασισμένη σε βέλτιστες πρακτικές και άμεσες παρεμβάσεις». Ο κ. Πιερρακάκης επανέλαβε ότι η ψηφιοποίηση του Δημοσίου ήταν μια εκκρεμότητα που μετατράπηκε σε αναγκαιότητα για τη χώρα. «Η πολιτική μας ήταν ήδη σχεδιασμένη και δεν άλλαξε – αυτό που μεταβλήθηκε λόγω της πανδημίας ήταν ο χρόνος της υλοποίησής της» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments