Θέσεις Εργασίας

Υπουργείο Υγείας προκήρυξη: Νέος διαγωνισμός για 1.209 μόνιμους

Υπουργείο Υγείας προκήρυξη: Νέος διαγωνισμός για 1.209 μόνιμους
Υπουργείο Υγείας προκήρυξη: Πρόκειται για νέο διαγωνισμό μονίμων με τον οποίο θα επιλεγούν 1.209 υπάλληλοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Υπουργείο Υγείας προκήρυξη: Εντός Μαϊού θα δημοσιοποιηθεί νέα προκήρυξη από το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για νέο διαγωνισμό μονίμων με τον οποίο θα επιλεγούν 1.209 υπάλληλοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Σημειώστε τα εξής:

  • Εντός του Μαϊου, σύμφωνα με πληροφορίες θα δημοσιοποιηθεί η νέα προκήρυξη σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΑΣΕΠ. Ο τομέας ενίσχυσης της υγείας ενόψει πανδημίας θέτει σε πρώτο πλάνο την έκδοση του διαγωνισμού.
  • Η νέα προκήρυξη δεν έχει καμία σχέση με την 2Κ/2019 1.116 θέσεις για την οποία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση οι επεξεργασίες για την έκδοση των αποτελεσμάτων. Είναι δύο παράλληλες διαδικασίες, που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Είναι διαφορετικοί διαγωνισμοί.
  • Το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 2Κ/2019 έχει βρει περίπου 920 διοριστέους και απομένει η αποστολή φακέλων από νέους υποψηίους προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Υπολογίζεται ότι εντός του Μαϊου θα εκδοθούν τα προσωρινά και εντός του καλοκαιριού τα οριστικά αποτελέσματα.

Θέσεις εργασίας στο ΕΚΑΒ

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί μια νέα προκήρυξη για θέσεις εργασίας στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ όλης της χώρας. Μέσω του νέου διαγωνισμού, που θα εξελιχθεί στα πρότυπου του λοιπού επικουρικού, θα προσληφθούν 673 νέοι υπάλληλοι. Αν και αφορά το ΕΚΑΒ δεν θα επιλεγούν μόνο πληρώματα ασθενοφόρων αλλά διοικητικοί και άλλοι

.ekab_katanomhekab_oura

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments