Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [6/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [6/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [6/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [6/04/20].

κριός

Μερικές φορές, κάτι πρέπει να χειροτερέψει.. πριν γίνει καλύτερο! Έχε το υπόψη σου, όταν συναντήσεις προβλήματα στις τρέχουσες ερωτικές σου συνθήκες. Ο τρόπος για να κάνεις τις βελτιώσεις που θέλεις, περιλαμβάνει μια προσπάθεια, για βαθιά έκφραση των συναισθημάτων… τόσο των δικών σου όσο και του εραστή σου. Μπορεί στην αρχή τα πράγματα να ενταθούν, αλλά αν ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις ανάμεσά σας, αυτό θα φέρει μια πολύ αναγκαία αλλαγή.

ταύρος

Ό,τι μπορεί να φαίνεται ελκυστικό και εμπνευσμένο θα μπορούσε, κάτω από το ονειρικό περίβλημα, να προσφέρει έναν λόγο για να το προσέξεις ιδιαίτερα. Πάρε το χρόνο σου και προσπάθησε να σιγουρευτείς, ότι γνωρίζεις τι περιλαμβάνει μια ρομαντική σχέση. Το να είσαι λίγο επιφυλακτική, δεν θα εξαφανίσει τη διασκέδαση ή τη μαγεία από ό, τι προσφέρεται. Αλλά είναι απαραίτητη η εξισορρόπηση της φαντασίας με τον ρεαλισμό!

δίδυμοι

Είναι μια περίοδος, που μπορεί να αμφισβητήσεις τα ερωτικά σου κίνητρα ή τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου. Ίσως, η λίστα για τον έλεγχο των συναισθημάτων σου, αλλάζει. Αυτό μπορεί επίσης να εξηγήσει γιατί νιώθεις ενθουσιασμένη που θα εξετάσεις τι είναι αυτό, που δε θεωρείς πως ταιριάζει σε μια ερωτική σχέση.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Ένα νέο κεφάλαιο μπορεί να ξεκινήσει ανάμεσα σε σένα κι ένα συγκεκριμένο άτομο τώρα. Μπορεί να χρειαστεί μια πολύ βαθιά συζήτηση για να εκφράσετε ο ένας στον άλλο τις ειλικρινείς σκέψεις σας, όπως και τα συναισθήματά σας. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να δείξετε προθυμία και οι δύο για ν’ αντιμετωπίσετε ότι παρέμενε κρυφό στο παρασκήνιο. Ίσως, ήρθε η ώρα να γράψετε τη δική σας ιστορία.

λέων

Ένα ζήτημα μπορεί να υπάρχει στη σχέση σου, σχετικά με τα όρια που πρέπει να μπουν σ’ αυτή. Θα είναι ξεκάθαρο ότι οι γραμμές ή τα όρια ανάμεσά σας, έχουν ξεπεραστεί. Αλλά οποιοσδήποτε αγώνας δύναμης, πιθανότατα να είναι προσωρινός. Μια νέα συμφωνία που θα μπει σε εφαρμογή τώρα θα μπορούσε να αποκαταστήσει τα όρια, που θα τα βρείτε χρήσιμα και οι δύο.

παρθένος

Ο τρόπος που έχεις πλάσει στο μυαλό σου πώς θα ήθελες να είναι η σχέση σου, μπορεί τελικά να σε μπερδέψει. Είναι πιθανό κάτι να το έχεις «φουσκώσει» στο μυαλό σου ή να το έχεις δει με υπερβολικό τρόπο. Μην εγκαταλείπεις το όνειρό σου… αλλά προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ρεαλίστρια σχετικά με την προσοχή και την προσπάθεια…. που αξίζει στην πραγματικότητα.

ζυγός

Ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, είναι σημαντικό να αποδεχτείς πως υπάρχει ανάγκη για κάποιες αλλαγές…πριν συμβούν, έτσι κι αλλιώς. Μπορεί να έχεις ήδη φυτέψει τους σπόρους. Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι η πίστη στο γεγονός ότι κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μπορεί να αναπτυχθεί σε κάτι πιο κατάλληλο και ευχάριστο. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και κάντο.

σκορπιός

Ίσως να μην έχεις κάποιον να συμβουλευτείς για κάποιο ερωτικό σου θέμα. Ακόμα όμως κι αν γνωρίζεις ότι οι προθέσεις των άλλων, είναι καλά μεθοδευμένες, η απόφαση για το πώς πρέπει να προχωρήσει κάτι ανάμεσά σας, είναι στο χέρι σου. Μην φοβάσαι να κάνεις μερικά λάθη, στην προσπάθειά σου να εξελίξεις τη σχέση σου. Επειδή μπορεί να αποδειχτούν διαφωτιστικά και χρήσιμα.

τοξότης

Επιθυμείς έντονα να δημιουργήσεις μια σαφή εικόνα στο μυαλό σου, για μια εξέλιξη στη σχέση σου, που θέλεις να εκδηλωθεί. Αυτό μπορεί να είναι εύκολο. Αλλά το επόμενο στάδιο της διαδικασίας απαιτεί να έχεις πίστη σ’ αυτό που βλέπεις καθαρά στο μυαλό σου. Όχι μόνο είναι εφικτό με αρκετή προσπάθεια, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Θα υπάρξει κάτι περισσότερο από μια ένδειξη μαγείας που προσπαθεί να εκδηλωθεί στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Αλλά για να το εντοπίσεις, θα πρέπει να προσπαθήσεις να δεις πέρα απ’ αυτό που φαίνεται. Με αυτό τον τρόπο, ένα ρομαντικό όνειρο για τη σχέση σου, θα δείξει σημάδια πως μπορεί να γίνει πραγματικό. Προς το παρόν, διατήρησε την επιθυμία σου, βαθιά μέσα στην καρδιά σου. Και μετά πίστεψε πως θα πραγματοποιηθεί.

υδροχόος

Οποιοσδήποτε συναισθηματικός δεσμός, μπορεί πάντα να ωφεληθεί όταν υπάρχει εμπιστοσύνη και συμμετοχή, ανάμεσα στο ζευγάρι. Επομένως, για να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις μια σύνδεση, φρόντισε να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη. Η γενναιοδωρία σου, θα αποτελέσει το εισιτήριό σου, για να βιώσεις κάτι ευχάριστο ή παθιασμένο.

ιχθύες

Μια ευαίσθητη συζήτηση που δημιουργεί ένα ευαίσθητο θέμα με τον αγαπημένο σου, ωφελείται στο θαυμάσιο κοσμικό κλίμα που επικρατεί. Θα μπορούσες να περάσεις από την άλλη πλευρά μιας συζήτησης και θα νιώσεις πιο χαλαρή ή πιο καθησυχασμένη, σχετικά με το πού στέκεσαι μέσα στη σχέση σου. Αξίζεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις με τα ερωτικά σου. Αυτή η ευκαιρία έρχεται σύντομα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments