Αθλητισμός

Αυτή είναι η γυναίκα που διέλυσε τον Κριστιάνο

Αυτή είναι η γυναίκα που διέλυσε τον Κριστιάνο
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πρότεινε στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να δεχθούν το challenge με τους κοιλιακούς.

Ποιος θα περίμενε τέτοια ήττα για τον Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους ζει όπως και ο ολόκληρος ο πλανήτης υπό τη δέσμη της καραντίνας. Έτσι οι αμέτρητες ώρες στο σπίτι του τον έκαναν να γίνει ευρηματικός και να μοιραστεί με το κοινό του την νέα του περιπέτεια. Αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με το σώμα του, με τον Κριστιάνο να προκαλεί τους ακολούθους τους να κάνουν περισσότερους κοιλιακούς από εκείνον σε διάρκεια ενός λεπτού.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος επιθετικός στο βίντεο που ανέβασε ολοκλήρωσε την προσπάθειά του πιάνοντας 142 κοιλιακούς το λεπτό. Ένα νούμερο που αρχικά «τρόμαξε» τους θαυμαστές του, οι οποίοι έσπευσαν να δοκιμάσουν τη τύχη τους. Ο Πορτογάλος ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά καθώς μέσα σε λίγο χρόνο βρέθηκε αυτός που όχι μόνο τον ισοφάρισε αλλά τον ξεπέρασε κατά πολύ.

Η Oλυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του στίβου από τη Νότια Αφρική, Κάστερ Σεμένια, κατάφερε να κάνει 176 και να… βάλει τα γυαλιά στον Κριστιάνο. Η έμπειρη αθλήτρια έβαλε τα… γυαλιά στον Κριστιάνο κάνοντας 34 κοιλιακούς παραπάνω. Όλα αυτά μάλιστα σε διάστημα μόλις ενός λεπτού. Ο Πορτογάλος δέχθηκε την ήττα από μία γυναίκα. Το περίμενε; Σίγουρα όχι. Το μόνο βέβαιο είναι πως τώρα θα ετοιμάζει μια νέα πρόκληση, ακόμη πιο δύσκολη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments