Αθλητισμός

Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Του βάζει πωλητήριο η ομάδα

Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Του βάζει πωλητήριο η ομάδα
Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Ο Ιταλός δεν δέχεται να ανανεώσει και οι "πράσινοι" είναι αναγκασμένοι να τον πουλήσουν.

Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Τα τελευταία χρόνια ο Ιταλός στράικερ αποτέλεσε το μεγάλο επιθετικό όπλο της ομάδας. Ο έμπειρος φορ ήρθε στην Ελλάδα σε μια δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο και κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και τον εαυτό του καθώς επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά από συνεχόμενες μέτριες χρονιές. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Μακέντα “ανάστησε” την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ομάδες ξεκινάνε άμεσα συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας τους. Αν οι δυο πλευρές δεν τα βρουν τότε η πώληση είναι μονόδρομος. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και με τον Μακέντα που όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα μείνει τη νέα σεζόν στους “πράσινους”.

Στη βιτρίνα ο Μακέντα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί έχει ήδη κινητοποιηθεί εδώ και καιρό. Δεν είναι τυχαία άλλωστε ούτε τα κατά καιρούς αφιερώματα στο εξωτερικό για τον παίκτη, ούτε και οι δηλώσεις του ίδιου, ο οποίος ανέφερε ευθέως στην τελευταία συνέντευξή του πως… είναι έτοιμος για ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Και στον Παναθηναϊκό δεν βλέπουν με κακό μάτι μια ενδεχόμενη πώληση του Μακέντα από τη στιγμή που, παρόντος του Καρλίτος, δεν θα υπολογίζεται από του χρόνου για Νο1 λύση στην επίθεση και θα μπορέσει παράλληλα ο σύλλογος να βάλει “ζεστό” χρήμα στα ταμεία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments