Αθλητισμός

Καφού Ολυμπιακός: Τα σενάρια για Κασάμι και οι σκέψεις του Πορτογάλου χαφ

Καφού Ολυμπιακός: Τα σενάρια για Κασάμι και οι σκέψεις του Πορτογάλου χαφ
Καφού Ολυμπιακός: Με τον Παιτίμ Κασάμι καθημερινά να πλησιάζει όλο και περισσότερο στην επιστροφή του στον Πειραιά, η θέση του Πορτογάλου μέσου στους «Ερυθρόλευκους» κρίνεται επισφαλής.

Καφού Ολυμπιακός: Ο ερχομός του Καφού στο Λιμάνι τον περασμένο Ιανουάριο έγινε προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να βρει μια ακόμη λύση στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Ο Πορτογάλος μέσος που ήρθε από την Λέγκια Βαρσοβίας μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα. Οι λίγες συμμετοχές του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, οι τραυματισμοί που ήρθαν στη συνέχεια αλλά πολύ περισσότερο η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του συλλόγου για το μέλλον του παίκτη στο Λιμάνι.

Παράλληλα με την υπόθεση του Καφού, τα ρεπορτάζ θέλουν έναν άλλον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στον Πειραιά. Μια επιστροφή που πιθανότατα να επηρεάσει αρκετά τον Καφού και τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Παιτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός χαφ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Σιόν με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως από πλευράς του παρουσιάζεται άκρως θετικός στην προοπτική πιθανής επιστροφής του στην Ελλάδα.

Οι «Ερυθρόλευκοι» καθημερινά από τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση εξετάζουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τα προσόντα του Ελβετού χαφ είναι γνωστά, έτσι θεωρείται πιθανό ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη. Η ελευθέρας του από την Σιόν αποτελεί βασικό πλεονέκτημα στην υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments