Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ – γιατροί νοσηλευτές: Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Βασίλισσα Ελισάβετ – γιατροί νοσηλευτές: Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
Βασίλισσα Ελισάβετ - γιατροί νοσηλευτές: Το δικό της μήνυμα θέλησε να δώσει η βασίλισσα για τους "ήρωες" εργαζομένους του ιατρικού και νοσηλευτικού κλάδου εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού.

Βασίλισσα Ελισάβετ – γιατροί νοσηλευτές: Μήνυμα έκφρασης εκτίμησης και ευχές προς τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας.  Συγκεκριμένα είπε η βασίλισσα: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζεστε στα επαγγέλματα της υγείας για την ανιδιοτελή σας αφοσίωση και συνέπεια καθώς αναλαμβάνετε ζωτικής σημασίας ρόλους για να προστατεύσετε και να βελτιώσετε την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων». Eνω πρόσθεσε: “Η οικογένειά μου και εγώ εκφράζουμε την διαρκή μας εκτίμηση και τις ευχές μας”.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε διάγγελμα προς το βρετανικό λαό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα νικήσουμε» τον κορωνοϊό, είπε την Κυριακή η βασίλισσα Ελισάβετ «και αυτή η νίκη θα ανήκει σε καθέναν από εμάς». Η ομιλία της ηχογραφήθηκε στον πύργο του Ουίνδσορ την ώρα που η χώρα μετρούσε περισσότερους από 5.000 νεκρούς από τον νέο κορωνοϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments