Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε το «Ξαναδέστε τους»

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε το «Ξαναδέστε τους»
Νίκος Μουτσινάς: Άκρως αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός παρουσιαστής στον Τάσο Τρύφωνος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, για τη μάχη με τα κιλά αλλά και τους στενούς δεσμούς που είχε με την οικογένειά του.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην αιτία που το «Ξαναδέστε τους» και το «νικ ο κλοκ» δεν πήγαν καλά τηλεοπτικά. Όπως είπε, «τη στιγμή που μας συμβαίνουν τα πράγματα είναι δεν είναι τόσο εύκολο να μπορείς να έχεις μια ξεκάθαρη ματιά. Και λέγαμε γιατί δεν πηγαίνει καλά το Ξαναδέστε τους αφού είναι μια συνταγή που την ξέρουμε. Πριν κάνα δίμηνο, για κάποιο λόγο, έπεσα πάνω σε ένα βιντεάκι της εκπομπής και λέω, ας ξαναδώ τους “ξαναδέστε τους”. Δε βλεπόταν.

Εγώ αρχικά δε βλεπόμουν καθόλου. Είχα πάρει κάποια κιλά, είχα αφήσει πάρα πολλά μούσια για κανένα λόγο και φορούσα και γυαλιά. Τώρα το συνειδητοποίησα, βλέποντας το από έξω. Όλη αυτήν την εικόνα που είχα δεν ήταν να τη βάλεις μέσα στο σπίτι σου. Δε σε ενδιέφερε. Για το νικ ο κλοκ που επίσης δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενα να έχει, είδα μία- δύο συνεντεύξεις. Ήταν αλλιώς, δεν το καταλάβαινα ακριβώς».

«Έχω αδυνατίσει 11 κιλά. Δεν τρώω κρέας και τυριά. Δεν ήξερα τι να κάνω, έτρωγα πίτσες, τηγανιτές πατάτες και τυρόπιτες. Είχα χαρεί πάρα πολύ που είχα γίνει vegetarian και δεν έτρωγα κρέας, οπότε, έτρωγα όλες τις βλακείες του κόσμου μαζί. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πρέπει να έρθει κάποιος και να μου πει τι μπορώ να φάω. Οπότε, μπήκα στο πρόγραμμά μου και είμαι χαρούμενος», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments