Lifestyle

Τάκης Ζαχαράτος Ενώπιος ενωπίο Χατζηνικολάου: Η γνωριμία του με την Κορομηλά

Τάκης Ζαχαράτος Ενώπιος ενωπίο Χατζηνικολάου: Η γνωριμία του με την Κορομηλά
Τάκης Ζαχαράτος Ενώπιος ενωπίο Χατζηνικολάου: Ο Τάκης Ζαχαράτος ένας από τους πιο χαρισματικούς περφόρμερ της χώρας και φέτος στο θέατρο Παλλάς "έσπασε" τα ταμεία με το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του, το «Ζω για σένα»

Τάκης Ζαχαράτος Ενώπιος ενωπίο Χατζηνικολάου: Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν ο καλεσμένος του «Ενώπιος Ενωπίω» της Δευτέρας με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για το πως περνάει τις ώρες στο σπίτι, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε και στη Μύριαμ την “κορονοσκοτώστρα”. «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σπίτι μου» ανέφερε ο πολυτάλαντος ηθοποιός. «Είμαι ένας άνθρωπος πολύ πειθαρχημένος και μου αρέσει να ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που μπορούμε να προστατευτούμε μένοντας στο σπίτι μας», τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Θα σου αποκαλύψω ότι πήγα να πάρω συνέντευξη στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου και με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια και να πάω με τα πατάκια μέχρι το σημείο της συνέντευξης για να μην κάνω γραμμές στο ξύλο» δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Και ο Τάκης Ζαχαράτος είπε με χιούμορ: «Προ κορονοϊού, ήξερε κάτι η Ρένα»! Και συνέχισε ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Έβγαλα παπούτσι και με την κάλτσα ανέβηκα στο πατάκι και… πήγα τσουλώντας»!

Η Ρούλα Κορομηλά πήγε στο κομμωτήριό του στην Πάτρα

Ωστόσο ο Τάκης Ζαχαράτος προχώρησε και σε ακόμη μία αποκάλυψη για το πως ξεκίνησε η καριέρα του. «Ήθελα να πάω σε δραματική σχολή ήμουν 18 χρόνων, η μητέρα μου δε με άφηνε με τίποτα και την ώρα που είμαι στο κομμωτήριο μας και μπαίνει μία κυρία με σπασμένο πόδι και πατερίτσες και  ήταν η… Ρούλα Κορομηλά!»

Η συνάντηση με την Άντζελα Δημητρίου

«Η πρώτη συνάντηση με την Άντζελα Δημητρίου ήταν επεισοδιακή. Βρίσκομαι στο Καρναβάλι της Πάτρας και ακόμα δεν είμαι αρκετά γνωστός, έχω λοιπόν μια φίλη που μου λέει θα ντυθείς Άντζελα Δημητρίου και θα πας στο κέντρο που εμφανίζεται. ”Είσαι τρελή” της λέω, ”θα πάω εγώ στο κέντρο που τραγουδάει ντυμένος Άντζελα;”,” ε ναι μασκέ είναι” μου λέει, δεν υπάρχει πρόβλημα”. Ντύνομαι σαν Άντζελα λοιπόν και πάω… και εκεί συνειδητοποιώ ότι δεν είναι κανένας ντυμένος, είναι όλοι ντυμένοι κανονικά! Τότε η Άντζελα μεσουρανούσε με το ”Εσύ τι λες”» Μπαίνω μέσα στο καμαρίνι της και μου λέει “έχεις λίγο χοντρά μπούτια, να αδυνατίσειςΜην αργήσεις αν είναι να βγεις, γιατί πρέπει να βγω”.

Βγήκα κι έγινε χαμός. Η ίδια δεν περίμενε να συμβεί αυτό. Βλέπω την Άντζελα από πάνω, έξαλλη… Οπότε, θεωρώντας ότι έχουν καταλάβει ότι είναι ένας άντρας που κάνει την Άντζελα, λέω τώρα θα σας κάνω τον Στέλιο Καζαντζίδη. Και βλέπουν την… Άντζελα Δημητρίου να κάνει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τρελάθηκε ο κόσμος. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση. Έχουμε περάσει διάφορα με την Άντζελα, αλλά την αγαπώ γιατί είναι μια ηρωίδα που το έχει σκάσει από ένα βιβλίο και συνεχώς γράφει κεφάλαια υπέροχα που μου δίνει τέτοια έμπνευση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments