Αθλητισμός

Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Τον “ανακοίνωσε” στο Instagram ο Γιαννακόπουλος

Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Τον “ανακοίνωσε” στο Instagram ο Γιαννακόπουλος
Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με σχόλιο του στο instagram "ανακοίνωσε" ουσιαστικά τον Έλληνα τεχνικό.

Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας κόουτς έχει δηλώσει “παρών” όσες φορές τον χρειάστηκε η ομάδα. Μάλιστα, ήταν αυτός που έκατσε στον πάγκο σε ορισμένα παιχνίδια πριν αναλάβει ο Ρικ Πιτίνο. Η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλή και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν πως θα πρέπει να πάρει την ευκαιρία του. Ωστόσο δύσκολα μπορεί να πει κάποιος όχι στο ενδεχόμενο να έχει στην άκρη του πάγκου τον Πιτίνο και έτσι ο Βόβορας περιορίστηκε σε ρόλο βοηθού.

Το δεύτερο πέρασμα του Αμερικανού κόουτς από τον Παναθηναϊκό άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού ο Πιτίνο αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μάλιστα επέλεξε να επιστρέψει στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος προπονητής είναι θρύλος του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Έδειξε Βόβορα ο Γιαννακόπουλος

Η σεζόν της Basket League, αλλά και όλες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν σταματήσει. Αυτό δεν εμποδίζει τις ομάδα να κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Σε αυτή ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει νέο προπονητή. Το μυαλό πολλών πήγε στην περίπτωση του Γιώργου Βόβορα, αλλά αυτή τη φορά σαν μόνιμη λύση για την ομάδα.

Αυτής της άποψης φαίνεται πως είναι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ μίλησε με τους φίλους της ομάδας μέσω Instagram και όταν τον ρώτησαν για τον Βόβορα εκείνος ουσιαστικά του έδωσε το χρίσμα. «Εάν δεν έλεγε το ναι ο Πιτίνο ήδη είχα αποφασίσει να πάω με Βόβορα… σίγουρα είναι ο επόμενος». Μέχρι να υπάρξουν ανακοινώσεις δεν είναι κάτι σίγουρο, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Βόβορας είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments