Ελλάδα

Σφαγή Κούλογλου Μπαλατσινού για διαφήμιση του Υπουργείου Υγείας στο jenny.gr

Σφαγή Κούλογλου Μπαλατσινού για διαφήμιση του Υπουργείου Υγείας στο jenny.gr
Κούλογλου - Μπαλατσινού: Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στέλιο Κούλογλου και την Τζένη Μπαλατσινού, με τον πρώτο να κατηγορεί τη σύζυγο του υπουργού Υγείας ότι πήρε χρήματα για να προβάλλει στο site Jenny.gr το «Μένουμε Σπίτι».

Κούλογλου – Μπαλατσινού: Σκληρή απάντηση έδωσε η σύζυγος του υπουργού υγείας, Τζένη Μπαλατσινού, στον Στέλιο Κούλογλου και στην ιστοσελίδα tvxs η οποία ισχυρίστηκε ότι το site Jenny. gr προβάλει διαφημιστική καμπάνια της κρατικής διαφήμισης «Μένουμε Σπίτι».

Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια απάντησε με ανάρτησή της στα social media τονίζοντας ότι πρόκειται για fake news. Συγκεκριμένα, η κ. Μπαλατσινού εξήγησε ότι έχει πουλήσει την ιστοσελίδα jenny.gr εδώ και ένα χρόνο σε μεγάλο μιντιακό όμιλο και απευθυνόμενη προσωπικά στον Στέλιο Κούλογλου έγραψε: «Σε αντίθεση με εσάς εγώ δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη». “Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω. Το http://www.jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη” σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Μπαλατσινού:

Σημειώνεται, πως στο σάιτ tvxs είχε ανέβει άρθρο, το οποίο χαρακτήριζε σκάνδαλο την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να επιχορηγήσει την επικοινωνία των μηνυμάτων και μάλιστα ανέφερε ότι: «Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις». H απάντηση ήρθε άμεσα από την ίδια την κ. Μπαλατσινού μέσω του παραπάνω tweet.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments