Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για ΕΚΤ: Χαιρετίζει την απόφαση της τράπεζας για τα ομόλογα

Κυριάκος Μητσοτάκης για ΕΚΤ: Χαιρετίζει την απόφαση της τράπεζας για τα ομόλογα
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΕΚΤ: Με ανάρτηση στο Twitter ο πρωθυπουργός χαιρετίζει την απόφαση της τράπεζας να δεχθεί τα ελληνικά ομόλογα στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Κυριάκος Μητσοτάκης για ΕΚΤ: O πρωθυπουργός της Ελλάδας με μία νέα του ανάρτηση στο Twitter χαιρετίζει την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που αφορά τα ομόλογα. Συγκεκριμένα έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τwitter: “Χαιρετίζουμε την απόφαση της ΕΚΤ να αποδεχτεί τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο στο Ευρωσύστημα, κίνηση που θα ενισχύσει περαιτέρω τη ρευστότητα στην οικονομία. Δρώντας αποφασιστικά και με ένα συγκεκριμένο οικονομικό σχέδιο, η Ελλάδα θα βγει ακόμα πιο δυνατή μέσα από αυτές τις δύσκολες στιγμές” σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 π.μ θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με την χθεσινή ολονύκτια συνεδρίαση. Ειδικότερα, το Eurogroup βρίσκεται σε «καλό δρόμο» για να καταλήξει σε συμφωνία όσον αφορά το πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά «δεν έχει φθάσει ακόμη» στην επίτευξή της, γνωστοποίησε ο Λουίς Ρέγκο, ο εκπρόσωπος του προέδρου του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών των χωρών μελών της ευρωζώνης Μάριο Σεντένο.

«Η δουλειά για μια φιλόδοξη οικονομική πολιτική της ΕΕ σε αντίδραση στην COVID-19 είναι σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη εκεί. Η συνέντευξη Τύπου μεταφέρθηκε στις 10:00 ώρα Βρυξελλών (11:00 ώρα Ελλάδας).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments