Πολιτική

Λευτέρης Οικονόμου κορωνοϊός Πάσχα: Όποιος έχει σχέδια να τα αφήσει

Λευτέρης Οικονόμου κορωνοϊός Πάσχα: Όποιος έχει σχέδια να τα αφήσει
Λευτέρης Οικονόμου κορωνοϊός Πάσχα: Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι τα περιοριστικά μέτρα θα εφαρμοστούν με αυστηρότητα από το κράτος και κατά τη διάρκεια της Πασχαλινής περιόδου.

Λευτέρης Οικονόμου κορωνοϊός Πάσχα: Με αυστηρότητα θα εφαρμοστούν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας ενόψει και του Πάσχα, όπως διαβεβαίωσε ο Λευτέρης Οικονόμου υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Έστειλε μήνυμα στην ελάχιστη μειοψηφία «η οποία στο μυαλό της επεξεργάζεται σχέδια για να εκδράμει προς την επαρχία», ότι το κράτος είναι εδώ, αποφασιστικό και υπεύθυνο και «θα εφαρμόσει με αυστηρότητα αυτά που προβλέπονται». Τους κάλεσε να αφήσουν τα σχέδια αυτά και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους «σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις».

Ο υφυπουργός απευθύνθηκε επίσης και σε εκείνους που αν και θα μείνουν στα αστικά κέντρα μπορεί να σκέφτονται να βρεθούν το Πάσχα σε χώρο εκτός του δικού τους σπιτιού. Τόνισε πως καλό είναι να περιοριστούμε όλοι στα σπίτια μας με τις οικογένειές μας και «να αφήσουμε τα κοινωνικά καλέσματα για να μπορούμε να τα  κάνουμε τα επόμενα χρόνια. «Πρέπει να κλείσουμε την πόρτα στο θάνατο. Η αστυνομία θα είναι στο δρόμο», τόνισε.

Καμία ανοχή από την κυβέρνηση

Στο μέγαρο Μαξίμου είναι ξεκάθαροι σχετικά με την περίοδο του Πάσχα. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί αυστηροποίηση των μέτρων. Οι αλλαγές θα περιλαμβάνουν χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει πλαφόν στο πόσες φορές μπορεί να βγει κάποιος από το σπίτι του. Φυσικά δεν θα επιτρέπεται καμία μετακίνηση από τα αστικά κέντρα στην επαρχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments