Πολιτισμός

La Casa De Papel σεζόν 4 imdb: Άλλη μια διάκριση για τη σειρά του Netflix

La Casa De Papel σεζόν 4 imdb: Άλλη μια διάκριση για τη σειρά του Netflix
La Casa De Papel σεζόν 4 imdb: Η γνωστή Ισπανική σειρά συνεχίζει την μεγάλη της επιτυχία, κάτι που φαίνεται και από την πολύ καλή βαθμολογία που έχει στο imdb.

La Casa De Papel σεζόν 4 imdb: Ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων της σειράς του Netflix έκανε πρεμιέρα στις 3 Απριλίου. Η σεζόν αποτελούνταν από 8 επεισόδια που όλα είχαν αρκετή δράση. Η σειρά συνέχισε το επιτυχημένο μοτίβο της. Αυτό μπορεί να οφείλεται και στην καραντίνα καθώς το εγκλεισμός έχει αναγκάσει αρκετό κόσμο να καταφύγει στις σειρές και τις ταινίες προκειμένου να σκοτώσει τον χρόνο του.

Οι φανατικοί μιας σειράς περιμένουν πως και πως να βγει μια νέα σεζόν. Ωστόσο πάντα υπάρχει ο κίνδυνος τις αποτυχίας. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα επιτυχημένων σειρών που πήραν την κάτω βόλτα και έχασαν ένα μεγάλο μέρος του κοινού τους. Το La Casa De Papel δεν δείχνει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Τουλάχιστον όχι μέχρι σήμερα.

Σαρώνει και στο imdb

Η τέταρτη σεζόν έκανε μεγάλη επιτυχία κάτι που διατήρησε το υψηλό ποσοστό που έχει η σειρά στο imdb. Αυτή τη στιγμή έχουν ψηφίσει 206.270 άνθρωποι και ο μέσος όρος της σειράς είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Συγκεκριμένα ο Προφεσόρ και η παρέα του συγκεντρώνουν ένα ποσοστό που φτάνει το 8.5 στα δέκα. Είναι ενδεικτικό ότι μόλις ένα 5% βάζει στη σειρά κάτω από τη βάση. Θυμίζουμε ότι η σειρά θα συνεχιστεί σίγουρα για πέμπτη σεζόν.

Το imdb είναι το μεγαλύτερο σάιτ που μπορεί να βρει κάποιος πληροφορίες για σειρές και ταινίες. Καθημερινά τα επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο των κόσμο.  Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις οι βαθμολογίες που υπάρχουν δεν είναι αντίστοιχες της ποιότητας που έχει μια σειρά ή μια ταινία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments