Διεθνή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: H Google στο πλευρό των ηρώων

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: H Google στο πλευρό των ηρώων
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: H Google αφιέρωσε και το σημερινό της Doodle στους ήρωες της εποχής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Ο ιός ξεκίνησε από την Κίνα, αλλά δεν άργησε να έρθει στην Ευρώπη. Η Ιταλία ήταν η χώρα που αντιμετώπισε το μεγαλύτερο πρόβλημα αρχικά. Στη συνέχεια ακολούθησαν Ισπανία και Γαλλία. Ο κορωνοϊός ήρθε και στην Ελλάδα και πλέον σχεδόν όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα.

Οι οδηγίες των ειδικών είναι να μείνουμε στο σπίτι και να πλένουμε συχνά τα χέρια μας. Ο περισσότερος κόσμος έκανε πράξη αυτή την οδηγία και παραμένει στο σπίτι του. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν το κάνουν. Όχι γιατί θέλουν να βγουν, αλλά γιατί πρέπει να δουλέψουν. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται οι γιατροί, οι φαρμακοποιοί, οι εργαζόμενοι στα μαγαζιά τροφίμων.

Η Google στο πλευρό των ηρώων

Όλοι όσοι έχουν μείνει στο σπίτι αναγνωρίζουν την προσπάθεια όσων δουλεύουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η Google θέλοντας να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ αφιερώνει τις τελευταίες μέρες τα Doodle της στους ήρωες της εποχής μας. Το μήνυμα είναι “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό” και κάθε μέρα συνοδεύεται με ένα διαφορετικό Doodle.

Το σημερινό doodle δείχνει κάποια κάποιους που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας. Είναι αλήθεια ότι αυτή την περίοδο η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική και οι άνθρωποι που δουλεύουν στον τομέα έχουν εξίσου σημαντικό έργο στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δείτε το

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments