Πολιτική

Δήλωση σοκ Ψαριανού για τον κορωνοϊό – Καθαρίζει την χώρα από τους ηλίθιους

Δήλωση σοκ Ψαριανού για τον κορωνοϊό – Καθαρίζει την χώρα από τους ηλίθιους
Ψαριανός κορωνοϊός: Σε μια απίστευτη δήλωση για τον κορωνοϊό προχώρησε ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Ψαριανός.

Ψαριανός κορωνοϊός: Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , Γρηγόρης Ψαριανός, την ώρα που ο πλανήτης μετρά κρούσματα και θρηνεί νεκρούς από τον κορωνοϊό έγραψε στο facebook τη δική του, διαφορετική άποψη για την πανδημία. Συγκεκριμένα, στο ποστάρισμα που έκανε, ανέφερε:

«Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!- Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το σιχαμερό ιό-μικρόβιο. Θα καθαρίσει κάπως την χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό, την συριζίαση, την συνομωσιολαγνεία, τον τζονσονοτραμπισμό, την θρησκοληψία. Ευλόγησον!».

Η ανάρτησή του:

Σήμερα το πρωί το θέμα συζητήθηκε τόσο στην οδό Πειραιώς όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου από την ομάδα επικοινωνίας, καθώς μια τέτοια θέση πρέπει να αποσαφηνιστεί αν εκφράζει την κυβέρνηση ή το κυβερνών κόμμα. Όλα αυτά, ενώ τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας είναι 52, και στο σύνολο τους 1.884.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου υγείας, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 1.884. Από αυτά, 509 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 708 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα, ενώ 84 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Επίσης, οι θάνατοι έφτασαν τους 83, αφού χθες έφυγαν από τη ζωή άλλοι 2 συμπολίτες μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments