Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [09/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [09/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [09/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [09/04/20].

κριός

Θα χρειαστεί προσεκτικός χειρισμός για να προσεγγίσεις κάποιον που σ’ ενδιαφέρει, αν είσαι ελεύθερη. Παρόλο που οι πιθανότητές σου για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι υψηλές, προσπάθησε να μην είσαι πολύ ορμητική. Μην πιέζεις έντονα τις καταστάσεις για να συμβεί αυτό που θέλεις πολύ γρήγορα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση μπορείς να συνδυάσεις την αισθησιακή ατμόσφαιρα που προσφέρεται, με λίγο μυστήριο…. ώστε να γίνεις ακαταμάχητη!

ταύρος

Ποιος δεν έχει μυστικά ή έναν ή δύο σκελετούς κρυμμένους στην ντουλάπα? Ο καθένας μας έχει! Αυτό όμως δε σημαίνει πως υπάρχει διάθεση, για εξαπάτηση ή παραπλάνηση. Θα αισθανθείς ότι είναι απαραίτητο να ρωτήσεις τον αγαπημένο σου, γιατί είναι έτοιμος να επισημάνει μόνο ένα συγκεκριμένο σημείο, απ’ όσα θα σου εξομολογηθεί. Κάνε με λεπτό τρόπο τις ερωτήσεις σου…αλλά απέφυγε οτιδήποτε θα μπορούσε να ενθαρρύνει την αμυντική συμπεριφορά του.

δίδυμοι

Μπορεί να είναι εξαιρετικό να έχεις επιλογές στα ερωτικά σου! Αλλά νιώθεις πως πιέζεσαι για να αποφασίσεις. Μπορεί να νιώθεις χωρισμένη στα δύο… ανάμεσα σε μια «σωστή» επιλογή ή μια «σωστή πράξη». Δεν είσαι φυσικά υποχρεωμένη να περιορίσεις τις επιλογές σου σ’ αυτό το σημείο. Τα θέματα που εκδηλώνονται στα ερωτικά σου, θα επιβεβαιώσουν γιατί είναι απαραίτητο να είσαι ευέλικτη και ανοιχτόμυαλη. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε σχέση, μην αποφασίσεις να κλείσεις βιαστικά, μια υπόθεση που σε προβληματίζει!

καρκίνος

Ξέρεις πως υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις ή να υποστηρίξεις τον εραστή σου. Ίσως χρειαστεί όμως, να συγκρατήσεις ορισμένα συναισθήματά σου, για να το κάνεις. Αν αυτό συμβαίνει επειδή αισθάνεσαι έντονα για ένα συγκεκριμένο ζήτημα ή έχεις την άποψή σου για ένα θέμα, να έχεις επίγνωση της ευαίσθητης περιοχής στην οποία βάζεις το ταίρι σου. Κάνε ό, τι μπορείς, για να το χειριστείς με προσοχή.

λέων

Είναι επικείμενη, μια θαυμάσια ανταλλαγή ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου! Αν θέλεις να έρθετε πιο κοντά ή κάτι μεταξύ σας να γίνει βαθύτερο, τότε φαίνεται ότι θα δράσεις προληπτικά, για να ενισχύσεις τα πράγματα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, προσφέρεται ένα νέο κεφάλαιο ή πιθανώς είναι μια καινούργια εποχή… αν θελήσεις να ταρακουνήσεις λιγάκι την ερωτική σου ζωή.

παρθένος

Το σύμπαν έχει τον δικό του ορισμό για τον όρο «περιπέτεια», κι εσύ μάλλον έχεις τον δικό σου! Υπάρχουν όμως, ορισμένοι τρόποι με τους οποίους το σύμπαν, εσύ κι αυτός που αγαπάς, βρίσκεστε όλοι στην ίδια σελίδα όσον αφορά μια εμπειρία για τη διεύρυνση του μυαλού σας. Είτε πρόκειται για ταξιδιωτικά σχέδια, είτε για κάποια κοινά μαθήματα, αξίζει να πάρετε κάποιες ιδέες! Τουλάχιστον σε στάδιο προετοιμασίας!

ζυγός

Μπορεί να έχεις παραπλανητική πληροφόρηση από κάποιον που εκτιμάς ιδιαίτερα ή που φημίζεται πως είναι ειλικρινής. Αν όμως είναι κατά κάποιο τρόπο μεθοδευμένη, για να δημιουργήσει προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, αυτό πρέπει να του ξεκαθαρίσεις αμέσως. Γιατί δεν διακυβεύεται μόνο η δική σου φήμη!

σκορπιός

Ίσως χρειαστεί να βάλεις όρια ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, αυτό το διάστημα. Αυτό μπορεί να έχει μεγάλη σχέση με την πίεση που αντιμετωπίζεις, προσπαθώντας να πετύχεις μια προσωπική σου φιλοδοξία ή να εκπληρώσεις μια υποχρέωση σε κάποιον άλλο. Πες τι πρέπει να πεις με ευαισθησία, για ν’ αποκτήσεις το χώρο σου. Ό, τι χρειάζεται να κάνεις ή να ολοκληρώσεις…. απαιτεί την πλήρη προσοχή σου. Αν του εκφράσεις το ζήτημα που έχεις με τον σωστό τρόπο, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.

τοξότης

Το ένστικτό σου δεν θα σε απογοητεύσει, αν εντοπίσει αλλαγές στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου. Από το ν’ ασχοληθείς με τον εραστή σου που σου κάνει «σκωτσέζικο ντους» με τη συμπεριφορά του ή με ορισμένες περιστάσεις που εγείρουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, καλύτερα αποστασιοποιήσου, μήπως καταφέρεις να βρεις την απάντηση. Η δημιουργία σταθερότητας ή ισορροπίας, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη αυτή τη στιγμή. Το να επιτρέπεις σε αυτή τη συγκεχυμένη ενέργεια να σιγοβράζει… βοηθάει τόσο εσένα όσο κι αυτόν που αγαπάς.

αιγόκερως

Αν αγωνίζεσαι καιρό τώρα για να εκφράσεις όσα νιώθεις σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε θα εκπλαγείς με το πόσο αβίαστα και εύγλωττα μπορείς να μιλήσεις τώρα. Είναι επίσης πιθανό ότι έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου τι θέλεις από μια ερωτική σχέση ή από μια συγκεκριμένη. Αυτός που αγαπάς θα είναι πολύ δεκτικός σε όσα του αποκαλύψεις τώρα – και τα λόγια σου, θα μοιάζουν με μουσική στα αυτιά του!

υδροχόος

Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς και να επιμείνεις σ’ αυτό που αισθάνεσαι «σωστό», παρά τις πιέσεις που ενδέχεται να υποστείς… για να ενεργήσεις ή να απαντήσεις με συγκεκριμένο τρόπο, στον εραστή σου. Η πίεση μπορεί να προέρχεται και από εξωτερικές πηγές. Μπορεί να σε πιέζουν να δεις μια κατάσταση, με συγκεκριμένο τρόπο. Ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος δράσης ή αντίδρασης. Αν αισθάνεσαι εντάξει, τότε εμπιστέψου πως αυτό που θα κάνεις, θα είναι σωστό.

ιχθύες

Εσύ κι αυτός που αγαπάς, θα επικεντρωθείτε σε ό,τι σας κάνει να γελάτε και να περνάτε όμορφα. Μπορεί οι ευθύνες σε άλλους τομείς της κοινής σας ζωής, να έχουν δημιουργήσει μια σοβαρή ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Φρόντισε να είσαι αυτή, που θα διατηρεί ανάλαφρα τα πράγματα. Η ερωτική σου ζωή, πρέπει να είναι το άνετο καταφύγιο που χρειάζεστε και οι δύο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments