Αθλητισμός

Λάτιν «λαβράκια» για τον Ολυμπιακό

Λάτιν «λαβράκια» για τον Ολυμπιακό
Ο Τσόρι Ντομίνγκες έχει πιάσει δουλειά για λογαριασμό του Ολυμπιακού και έχει ξεχωρίσει νεαρούς Αργεντινούς παίκτες που θα απασχολήσουν τους «ερυθρόλευκους».

Τις αγορές της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής ξεψαχνίζουν οι Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντεστό, Ζοζέ Ανιγκό και Τσόρι Ντομίνγκεζ, παρακολουθώντας νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Μπορεί τα ταξίδια να έχουν σταματήσει, όμως η δουλειά συνεχίζεται από το σπίτι για τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού και τους σκάουτ του συλλόγου. Σύμφωνα με την «Live Sport», ο Τσόρι έχει αναλάβει να προτείνει ταλέντα από την Αργεντική, την Ισπανία αλλά και την Ρωσία, δηλαδή στις χώρες που έπαιξε ποδόσφαιρο.

Από την Αργεντινή έχει ξεχωρίσει τους 18χρονους, Λουτσιάνο Βέρα (πλάγιος μπακ), Τόμας Λεκάντα (στόπερ) και Σαντιάγκο Σιμόν (δεξιός εξτρέμ) της Ρίβερ Πλέιτ, ο επίσης 18χρονος Χουάν Πάμπλο Κριλάνοβιτς της Λανούς, ο 19χρονος κεντρικός χάφ Μάτκο Μίλγεβιτς της Αρχεντίνος Τζούνιορς και τον 16χρονο επιτελικό μέσο Ντάριο Αριέλ Σαρμιέντο της Εστουντιάντες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments