Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: “Αν ήταν στο χέρι μου θα έμενα εδώ”

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: “Αν ήταν στο χέρι μου θα έμενα εδώ”
Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Ο Βόσνιος στόπερ ξεκαθάρισε ότι αν περνούμε μόνο από το δικό του χέρι θα είχε ήδη συμφωνήσει να μείνει και τη νέα σεζόν.

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Το περασμένο καλοκαίρι ο διεθνής στόπερ επέστρεψε στην Ένωση με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Ο Βράνιες ήρθε στην ΑΕΚ για δεύτερη φορά, αλλά με δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς. Το πρώτο διάστημα αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα και υπήρχε η σκέψη ακόμα και για άμεση διακοπή του δανεισμού του. Ωστόσο με τον Καρέρα βρήκε τον καλό του εαυτό και δείχνει σαν να μην έφυγε ποτέ.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα τελειώσει η σεζόν, αλλά όποτε και αν γίνει αυτό, ο Βράνιες θα πρέπει να επιστρέψει στην Άντερχλεχτ. Ο Καρέρα και η ΑΕΚ θέλουν τον Βράνιες και τη νέα χρονιά. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με τους Βέγλους. Εκείνοι από την πλευρά τους δεν τον υπολογίζουν και θα επιδιώξουν να τον πουλήσουν.

Θέλει μόνο ΑΕΚ ο Βράνιες

Ο “κομάντο” παραχώρησε συνέντευξη ξεκαθαρίζοντας πως αν ήταν στο δικό του χέρι η παραμονή του στην ΑΕΚ θα ήταν δεδομένη. Τόνισε ωστόσο ότι θα επιστρέψει στο Βέλγιο και εκεί θα κριθεί το μέλλον του. «Για να λέμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή, όποτε τελειώσει επίσημα αυτή η σεζόν, εγώ αναγκαστικά θα πρέπει να γυρίσω στο Βέλγιο, στην Άντερλεχτ. Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνο εγώ για το μέλλον μου αυτή την στιγμή. Πρέπει να πάω εκεί και να δούμε τι θα γίνει» τόνισε αρχικά.

Όσον αφορά για τη δική του επιθυμία ανέφερε: «Αν ήταν μόνο στο χέρι μου, αύριο θα έκλεινα για να μείνω στην ΑΕΚ. Εδώ νιώθω πια να είναι το σπίτι μου. Η ομάδα αυτή είναι το σπίτι μου και την πόλη την νιώθω την δική μου πόλη.Το καλύτερο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, είναι να μπορέσω να παίξω αυτά τα χρόνια εδώ στην ΑΕΚ. Και μετά το τέλος της καριέρας μου, θα ήθελα να μείνω εδώ στην Αθήνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments