Διεθνή

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Στο έλεος της νόσου η χώρα – 1.783 νεκροί σε 24 ώρες

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Στο έλεος της νόσου η χώρα – 1.783 νεκροί σε 24 ώρες
Κορωνοϊός ΗΠΑ: Ο ημερήσιος απολογισμός αυτός αυξάνει το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού σε 16.478.

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Στη χώρα καταγράφηκαν 1.783 θάνατοι ασθενών που είχαν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό μέσα σε 24 ώρες, σύμφωνα με δεδομένα που συγκέντρωσε ως χθες Πέμπτη στις 20:30 (τοπική ώρα· 03:30 σήμερα ώρα Ελλάδας) το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς. Ο ημερήσιος απολογισμός αυτός, μειωμένος σε σύγκριση με εκείνον της προηγουμένης (1.973), αυξάνει το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού που έχουν καταγραφεί στην αμερικανική επικράτεια σε 16.478.

Στις ΗΠΑ καταγράφεται ο δεύτερος βαρύτερος απολογισμός νεκρών στον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας, που είναι χαμηλότερος μόνο από αυτόν στην Ιταλία (18.279 θάνατοι ως χθες στις 22:00).

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης, επίκεντρο της πανδημίας του νέου κορονοϊού στις ΗΠΑ, κατέγραψε νέο αρνητικό ρεκόρ θανάτων κατά τη χθεσινή ημέρα το οποίο άγγιξε τους με 799 νεκρούς σε ένα 24ωρο. «Βρισκόμαστε στη φάση της επιπεδοποίησης της καμπύλης, είχαμε μια αύξηση των εισαγωγών της τάξης των 200», ο «χαμηλότερος αριθμός που έχουμε ποτέ καταγράψει από τότε που ξεκίνησε αυτός ο εφιάλτης», σημείωσε ο κυβερνήτης, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments