Video

Επικό video για το πως μιλάνε στα Τρίκαλα τα Ελληνικά

Επικό video για το πως μιλάνε στα Τρίκαλα τα Ελληνικά
Ο Αριστοτέλης Ρήγας εξηγεί τα "ελληνικά" που χρησιμοποιούν στα Τρίκαλα με τον καλύτερο τρόπο.

Το να μπορείς να κάνεις χιούμορ με την τοπική διάλεκτο κάποιας πόλης, χωρίς να προσβάλλεις,είναι τμήμα της επικοινωνιακής και της πολιτισμικής ικανότητας των ομιλητών. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για stand up comedy από έναν νέο άνθρωπο όπως ο Αριστοτέλης Ρήγας, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2019 παρουσίασε την πρώτη του δουλειά ενθουσιάζοντας το κοινό του.

Και αν στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για την τοπική διάλεκτο των Τρικαλινών ο Αριστοτέλης Ρήγας στο βίντεο που ακολουθεί παραθέτει τις περισσότερες ιδιομορφίες της τρικαλινής γλώσσας με μοναδικό χιούμορ.

Κλαίω!!!Κωμικός Aristotelis RigasSocial Media:Instagram: https://www.instagram.com/aristotelis…Facebook: https://www.facebook.com/rigasaristot…Twitter: https://twitter.com/aris_rigas

Gepostet von Georgios Papadopoulos am Sonntag, 6. Oktober 2019

Αυτές τις ημέρες που με τα μέτρα απαγόρευσης για την εξάπλωση του κορωνοϊού προσπαθούμε να περάσουμε τον χρόνο μας ευχάριστα στο σπίτι, το να βλέπεις stand up comedy σε χαλαρώνει και σου φτιάχνει τη διάθεση όσο και η ψυχολογία σου είναι στα …τάρταρα. Δείτε παρακάτω όλη την παράσταση και ξεκαρδιστείτε από τα γέλια, ειδικά αν είστε και από τα Τρίκαλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments