Video

MasterChef 4 spoiler τελικός: Ο Ηρακλής προβλέπει τους δυο φιναλίστ

MasterChef 4 spoiler τελικός: Ο Ηρακλής προβλέπει τους δυο φιναλίστ
MasterChef 4 spoiler τελικός: Ο Ηρακλής έκανε τις δικές του προβλέψεις για το ποιοι δυο διαγωνιζόμενοι θα πάνε μέχρι το φινάλε.

MasterChef 4 spoiler τελικός: Ο Ηρακλής ήταν ο τελευταίος χρονικά παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Μπορεί να βρισκόμαστε στους 10 καλύτερους, αλλά κάποιοι βλέπουν ήδη τον τελικό. Τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ηρακλή να κάνει μια πρόβλεψη για το ποιοι θα είναι οι δυο παίκτες που θα διεκδικήσουν το βραβείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηρακλής Αποστολίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “από εδώ και πέρα δεν φτάνει τα παιδιά να βάζουν μόνο αγάπη στο φαγητό τους. Πλέον το κομμάτι το τεχνικό έχει ανέβει πολύ και έχει ανέβει επίσης πολύ σε δοκιμασίες αποχώρησης οπότε έχουν δυσκολέψει τα πράγματα”.

“Πιστεύω ότι η Κατερίνα θα φτάσει σε αρκετά ψηλό σημείο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Σταυρή και τον Σταύρο που θα φτάσουν μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως θα είναι η γυναίκα που θα κάνει τη διαφορά” συμπλήρωσε ο νεαρός μάγειρας. Επίσης, ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef ανέφερε πως στην τελική τετράδα θα μπορούσε να βρεθεί τόσο ο Γιώργος Λασκαρίδης όσο και ο Δημήτρης Μπέλλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments