Αθλητισμός

ΑΕΚ Ριζούπολη: Σκέψεις για συνεργασία με τον Απόλλωνα και πέρα από το γήπεδο

ΑΕΚ Ριζούπολη: Σκέψεις για συνεργασία με τον Απόλλωνα και πέρα από το γήπεδο
ΑΕΚ Ριζούπολη: Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Απόλλωνα και πέρα από τη χρήση του γηπέδου.

ΑΕΚ Ριζούπολη: Η Ένωση μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το νέο γήπεδο έχει πάρει μορφή και υπολογίζεται ότι σε περίπου ένα χρόνο οι φίλοι της ομάδας θα δουν την ΑΕΚ στην φυσική της έδρα. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φιμολογία που θέλει τον “δικέφαλο” να μετακομίζει κοντά στο…πατρικό του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσουν το αχανές ο ΟΑΚΑ για να μετακομίσουν στο γήπεδο της Ριζούπολης. Όλα αυτά για το διάστημα που χρειάζεται μέχρι να ολοκληρωθεί η Αγία Σοφία. Αυτή η σκέψη υπάρχει αρκετό καιρό, αλλά ήρθε στο προσκήνιο μετά την τιμωρία που είχε επιβληθεί στην ομάδα.

Συνεργασία και πέρα από το γηπεδικό

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν βαρεθεί να πληρώνουν πρόστιμα και να παίζουν χωρίς κόσμο εξαιτίας επεισοδίων που γίνονται μακριά από τις θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή και το ενδεχόμενο να δούμε την ΑΕΚ στο γήπεδο της Ριζούπολης δεν είναι καθόλου απίθανο. Βέβαια θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η φετινή σεζόν.

Πέρα από την παραχώρηση του γηπέδου και την αναμόρφωση που θα αναλάβει η ΑΕΚ, ο Απόλλωνας μπορεί να έχει και άλλα οφέλη από αυτή τη συμφωνία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο ομάδες έχουν συζητήσει για αγωνιστική συνεργασία με κάποιους παίκτες που θα πάνε δανεικοί στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments