Ελλάδα

Ρομά κορωνοϊός: Απίστευτη δήλωση του προέδρου Ρομά Θεσσαλίας – «Δε μπορούμε να κλέψουμε» [vid]

Ρομά κορωνοϊός: Απίστευτη δήλωση του προέδρου Ρομά Θεσσαλίας – «Δε μπορούμε να κλέψουμε» [vid]
Ρομά κορωνοϊός: Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ζητά στήριξη από την πολιτεία, ώστε... «ο Ρομά να μη βγει έξω, να κάνει τον πλανώδιο, να κλέψει να ζητιανέψει, να φέρει λεφτά και να ταΐσει την οικογένειά του!».

Ρομά κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας των Ρομά στην προσπάθειά του να εκφράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, γενικά, την τρέχουσα περίοδο με τον κορονοϊό και με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, παραδέχτηκε πως οι Ρομά δεν μπορούν να κλέψουν για να φέρουν λεφτά στην οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ζητά στήριξη από την πολιτεία, ώστε… «ο Ρομά να μη βγει έξω, να κάνει τον πλανώδιο, να κλέψει να ζητιανέψει, να φέρει λεφτά και να ταΐσει την οικογένειά του!». Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη δήλωση έγινε για να ζητήσει στήριξη από την Πολιτεία.

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη δήλωση

Το βίντεο κάνει τον γύρω του διαδικτύου και όπως θα περίμενε κανείς έχει δεκάδες σχόλια από αγανακτισμένους Έλληνες που λένε πως η ”ζωή” των Ρομά είναι γνωστή και δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση τέτοιου είδους δήλωση. Επίσης αρκετοί υποστηρίζουν πως οι Ρομά έχουν φτάσει σε αυτή τη κατάσταση λόγω των επιδομάτων που τους δινόταν από παλαιότερες κυβερνήσεις. Οι περισσότεροι μάλιστα, αναφέρουν πως περιμένουν από την πολιτεία να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για αυτό το… φαινόμενο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments