Nέα της αγοράς

Κύκλος δωρεάν WEBINARS από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Κύκλος δωρεάν WEBINARS από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας
Η ομάδα συντονισμού για το Πολυσυνέδριο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», της μεγαλύτερης εκδήλωσης για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, διοργανώνει ένα κύκλο webinars από τις 13 ως και τις 15 Απριλίου με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.

Ο κύκλος δωρεάν webinars εντάσσεται στο πλαίσιο διαδικτυακών πρωτοβουλιών που σχεδιάζονται από το Πανόραμα, το οποίο φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας COVID-19, ως δράσεις για την ενημέρωση, ενδυνάμωση και διατήρηση ζωντανής επικοινωνίας με το νεανικό κοινό που, εδώ και χρόνια, παρακολουθεί σταθερά το Πολυσυνέδριο.

Ο πρώτος, αυτός κύκλος, θα φιλοξενήσει αξιόλογους ομιλητές που προβληματίστηκαν από τον αντίκτυπο της πανδημίας και μοιράζονται τις σκέψεις τους με το κοινό, προτρέποντας σε θετική δράση αλλά και συζητώντας για το πως διαγράφεται η ‘επόμενη μέρα’. 

  • Στέφανος Ξενάκης, Συγγραφέας – Ομιλητής, με θέμα “Το Δώρο του Κορονοΐού”, Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου, ώρα 19:00

Περιγραφή: «Η ζωή δεν είναι αυτό που σου συμβαίνει, αλλά τι κάνεις με αυτό που σου συμβαίνει. Ουδέποτε ήταν τόσο εύκολο για να πετύχεις. Φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει χρήματα, αλλά αυτός που δεν έχει ιδέες».

  • Μαρία Παπάζογλου, Career & Executive Coach και Corporate Trainer, με θέμα “Προσαρμόζομαι-Προετοιμάζομαι-Προοδεύω-Προχωράω”, Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου, ώρα 18.30

Περιγραφή: Προσαρμόζομαι στο περιβάλλον κρίσης που γεννά ευκαιρίες

Προετοιμάζομαι αξιοποιώντας την περίοδο αυτή με μια οπτική δράσης

Προοδεύω επαγγελματικά αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες

Προχωράω δυναμικά μπροστά!

  • Χρήστος Σταμάτης, CEO, STEVIA HELLAS Coop, με θέμα “Είναι αναγκαία η αλλαγή φιλοσοφίας των επιχειρήσεων στη μετα-COVID εποχή”, Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου, ώρα 19.00

Περιγραφή: Ποιο το ευρύτερο οικοσύστημα των επιχειρήσεων, στη μετα-Covid εποχή. Πώς θα διαμορφωθεί ο τρόπος διάδρασης των επιχειρήσεων, μελλοντικά, τόσο με τα εσωτερικά όσο και τα εξωτερικά τους κοινά; Η αναζήτηση καριέρας αλλάζει δεδομένα, αλλάζει ‘Φιλοσοφία’.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα δωρεάν webinars από το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» μπορούν να συντονιστούν κατά τις  προαναφερόμενες ημερομηνίες στη FB σελίδα  https://www.facebook.com/PanoramaEpixeirimatikotitas/

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments