Video

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι το θέμα της εποχής, με τον κορωνοιό να επισκιάζει τα πάντα στο πέρασμά του. Ωστόσο για αυτούς που θέλουν να μάθουν το ζώδιό τους η καθημερινότητα κυλά κανονικά με την Λίτσα Πατέρα να αναλύει μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» όλα όσα σας αφορούν, για όλους τους τομείς.

Στο ζώδιο του Αιγόκερου, η Σελήνη βρίσκεται σε αδυναμία, καθώς απομακρύνεται με ευκολία από το συναίσθημα και επικεντρώνεται στην επαγγελματική καταξίωση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να γίνουμε απόλυτοι στη συμπεριφορά μας. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε την κατήφεια και την απαισιοδοξία, καθώς δεν θα βοηθήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων.

Είναι επιτακτική ανάγκη να καταφέρουμε να διαχειριστούμε με ισορροπία τις απαιτήσεις στην καριέρα, ώστε να έχουμε την απαραίτητη ψυχική ηρεμία. Οι επιδιώξεις είναι πολλές και δεν πρέπει να μας απασχολούν, καθώς θα δείξουμε την απαιτούμενη υπευθυνότητα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε ότι μας ζητηθεί. Στα αισθηματικά, εκδηλώνεται κάποιο άγχος και ανάγκη επιβολής προς τον σύντροφό μας. Αυτό δεν βοηθά στο να υπάρξει αρμονία και συναισθηματική ροή, μπλοκάροντας την επικοινωνία.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στον Κριό δημιουργώντας επιπλέον ένταση και εκνευρισμό στην επικοινωνία. Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις, καθώς δεν εκφράζουμε με αμεσότητα αυτά που νιώθουμε. Οι σκέψεις είναι διαφορετικές από τα λόγια και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή στη νευρικότητα που θα επηρεάσει και τις μετακινήσεις μας, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι.

Ευτυχώς, μετά το μεσημέρι η ψυχολογία μας ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η διορατικότητα μας είναι αυξημένη και μας βοηθά στο να δημιουργήσουμε σταθερό περιβάλλον σε καριέρα και σχέση. Πρωτότυπες ιδέες ή γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να δημιουργήσουν χαρούμενα και αισιόδοξα συναισθήματα. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές ή συζητήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε θετικές οικονομικές εξελίξεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας από την Λίτσα Πατέρα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments