Video

Ψάρεμα με drone: Η νέα τάση στην αλιεία

Ψάρεμα με drone: Η νέα τάση στην αλιεία
Ψάρεμα με drone: Όλο και περισσότεροι ψαράδες αναπροσαρμόζουν τις τακτικές τους αναλογικά με την πρόοδο της τεχνολογίας προσθέτοντας τελευταία τη χρήση drones για καλύτερα αποτελέσματα.

Ψάρεμα με drone: Το ψάρεμα θέλει υπομονή και εξυπνάδα λένε. Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να είσαι έτοιμος και για την αποτυχία. Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι ψαράδες προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους αλιείας, οι οποίοι θα ανεβάσουν κατακόρυφα τις επιδόσεις τους.

Έτσι η νέα τάση έρχεται από… αέρος. Οι ψαράδες ρίχνονται στη μάχη της θάλασσας με τη χρήση drones. Με τη χρήση drones πετυχαίνουν να ρίξουν το δόλωμα τους πολύ πιο μακριά από την ακτή σε μεγαλύτερα βάθη. Με διάφορες πατέντες όπως μπορείτε να δείτε κρατάνε τις πετονιές ψηλά και περιμένουν την καλή ψαριά.

Ένας από τους σταρ του Heavy Casting ψαρέματος στην Ελλάδα,ο Στέφανος Στεφανάκης δίνει οδηγίες και δείχνει στην πράξη πως μπορεί κάποιος να ψαρέψει με drone.

Τι είναι το Heavy Casting ψάρεμα

Το heavy Casting μπορείς να το πεις και βαρύ ψάρεμα αλλά δεν είναι σωστή η μετάφραση. Χρειάζεται εκπαίδευση του ψαρά για να μπορεί αν αντιμετωπίσει τα μεγάλα ψάρια ή χταπόδια. Σημαντικότατος ο εξοπλισμός αλλά και τα δολώματα που είναι ζωντανές σουπιές ή καλαμάρια. Τα αποτελέσματα εντυπωσιακά στις ελληνικές θάλασσες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments