Αθλητισμός

Λέο Μάτος ΠΑΟΚ: Και του χρόνου στη Τούμπα ο Βραζιλιάνος

Λέο Μάτος ΠΑΟΚ: Και του χρόνου στη Τούμπα ο Βραζιλιάνος
Λεο Μάτος ΠΑΟΚ: Ο 34χρονος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ακόμη ενός χρόνου με τον «Δικέφαλο του Βορρά», το οποίο όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ και οι δύο πλευρές προτίθενται να εξαντλήσουν κανονικά.

Λέο Μάτος ΠΑΟΚ: Είναι από τους ποδοσφαιριστές που η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη στηρίχθηκε τα τελευταία χρόνια. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ταίριαζε στον ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην Τούμπα. Από το καλοκαίρι του 2016 ως και σήμερα ο έμπειρος μπακ βρίσκεται σταθερά στα δεξιά της οπισθοφυλακής του «Δικέφαλου του Βορρά».

Όσες αλλαγές και να έγιναν στο ρόστερ, η θέση του Μάτος δεν επηρεάστηκε. Ο 34χρονος μαζί με τον Αντελίνο Βιειρίνια κατάφεραν να κάνουν εξαιρετική δουλειά τόσο αμυντικό όσο και επιθετικά, καθώς αμφότεροι έχουν μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Το συμβόλαιο του Μάτος στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, ουδείς δεν προτίθεται να το πειράξει.

Το προσεχές καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του, ωστόσο ο Λέο Μάτος δεν αναμένεται να επηρεαστεί από αυτό. Οι δύο πλευρές παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένες από την ως τώρα συνεργασία και στόχος είναι να διατηρήσουν τις άριστες σχέσεις και μετά το τέλος της σύμβασης.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στις σκέψεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι ο Λέο Μάτος με το τέλος της θητείας του στον σύλλογο, αν επιθυμήσει να κλείσει παράλληλα την καριέρα του να συνεχίσει στην ομάδα αναλαμβάνοντας άλλο πόστο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments