Αθλητισμός

Λούκα Ζάχοβιτς μεταγραφή: Σκέψεις για να φορέσει ελληνική φανέλα

Λούκα Ζάχοβιτς μεταγραφή: Σκέψεις για να φορέσει ελληνική φανέλα
Λούκα Ζάχοβιτς μεταγραφή: Σε συζητήσεις με ελληνικό σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται ο Λούκα Ζάχοβιτς.

Λούκα Ζάχοβιτς μεταγραφή: Να πατήσει στο χορτάρι των ελληνικών γηπέδων και να αγωνιστεί για λογαριασμό ελληνικού συλλόγου σκέφτεται ο Λούκα Ζάχοβιτς. Πρόκειται για τον γιο του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού, Ζλάτκο Ζάχοβιτς. Ο νεαρός επιθετικός, γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 1995, έχει συμβόλαιο με την Μάριμπορ, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο ο σύλλογος αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και υπάρχει παράθυρο πρόωρης αποχώρησής του.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται του χρόνου στη χώρα μας.

Μάλιστα, ήδη βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με ομάδα, με τις συζητήσεις να βαίνουν καλώς. Όπως αναφέρει και το sdna o παίκτης, εν μέσω πανδημίας, μιλά με ελληνικό σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν. Επίσης, υπογραμμίζει και μια ακόμα λεπτομέρεια από αυτές που κάνουν τη διαφορά: Εκπρόσωπος του Ζάχοβιτς junior είναι ο Κάρλος Γκονσάλβες. Πρόκειται για τον Πορτογάλο ατζέντη του γραφείου “Proeleven” που γνωρίζει αρκετό κόσμο και διαθέτει πλούσιο μεταγραφικό ιστορικό στη χώρα μας.

Όσον αφορά το ιστορικό του παίκτη;

Τον Σεπτέμβριο του 2014 έκανε το ντεμπούτο του με την Μάριμπορ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν μπήκε ως αλλαγή κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα της Σλοβενίας. Ο Λούκα Ζάχοβιτς γεννήθηκε στην Πορτογαλία, στο Γκιμαράες, όταν έπαιζε ο πατέρας του εκεί, κι από ηλικία 6 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπενφίκα. Εκτός από την σλοβενική, έχει και την πορτογαλική υπηκοότητα.

Το καλοκαίρι του 2015 μεταπήδησε από την Μάριμπορ στην Χέρενφεν, χωρίς να καταφέρει να κάνει απόσβεση της μεταγραφής στην ολλανδική ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν να επιστρέψει ως δανεικός τον επόμενο χρόνο στην Μάριμπορ και τελικά να συνεχίζει στην ομάδα της Σλοβενίας με την Χέρενφεν να τον αφήνει ελεύθερο. Ο Ζάχοβιτς, ο οποίος είναι και διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Σλοβενίας, μετράει 7 γκολ σε 21 παιχνίδι με την Μάριμπορ την τρέχουσα σεζόν, 19 γκολ σε 43 ματς την περίοδο 2018 – 19, 19 γκολ και 30 αγώνες τη σεζόν 2017 – 2018 και 17 τέρματα σε 35 παιχνίδια το 2016 – 2017.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments