Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αυτός είναι ο στόχος του «Δικέφαλου του Βορρά» για την επίθεση

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αυτός είναι ο στόχος του «Δικέφαλου του Βορρά» για την επίθεση
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη αναζητά με ηρεμία τους ποδοσφαιριστές που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για το αύριο του συλλόγου ξεκινώντας την αναζήτηση από την εγχώρια αγορά.

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στόχους για το καλοκαίρι και την επικείμενη μεταγραφική περίοδο φαίνεται πως εντοπίζουν ήδη οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στρέφεται ήδη στην επόμενη μέρα θέλοντας την επόμενη σεζόν α έχει ανανεώσει πλήρως το ρόστερ του σε όλες τις θέσεις δημιουργώντας ένα ελκυστικό σύνολο που θα μπορεί να κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα και διακρίσεις στην Ευρώπη.

Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη τελευταία έχει επικεντρωθεί στην επίθεση αναζητώντας παίκτες που θα μπορούν να πλαισιώσουν τον υπερπολύτιμο Σβιντέρσκι. Όπως αναφέρει το sportime.gr ο ΠΑΟΚ ρίχνει πρώτα κλεφτές ματιές στην ελληνική αγορά ευελπιστώντας πως μέσω αυτής θα βρει παίκτες – επένδυση για το μέλλον.

Μια τέτοια περίπτωση όπως αναφέρει το ρεπορτάζ φαντάζει και αυτή του ταλαντούχου επιθετικού του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη. Ο νεαρός στράικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Βοιωτίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τον σύλλογο από την επαρχία να περιμένει πως αργά ή γρήγορα θα αποχαιρετήσει τον παίκτη.

Ήδη ο 20χρονος πέραν του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει κατά καιρούς να γοητεύσει και άλλους συλλόγους. Η φήμη του μάλιστα ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα, καθώς αρκετές ιταλικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Ο Φώτης Ιωαννίδης γεννήθηκε το 2000 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, με τον οποίο αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας και στη συνέχεια συστήθηκε στο ευρύ κοινό με την πράσινη φανέλα.

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ στις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε μία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά νεότερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία.

Τελευταίο γκολ του Έλληνα επιθετικού ήταν στις 21 Φλεβάρη και την εντός έδρας νίκη του Λεβαδειακού κόντρα στη Δόξα Δράμας, όταν στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χαλκιδαίος φορ ισοφάρισε το ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments