Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Εξετάζεται από τη Σπόρτινγκ

Ρούμπεν Σεμέδο: Εξετάζεται από τη Σπόρτινγκ
Ρούμπεν Σεμέδο: Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola, ο 26χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού εξετάζεται από την ομάδα της Λισαβόνας.

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ και στην Πορτογαλία δε τον έχουν ξεχάσει. Μάλιστα, ο Σεμέδο έχει φορέσει τη φανέλα της Σπόρτινγκ σε επαγγελματικό επίπεδο από το 2014 μέχρι το 2017 μεσολαβούντων των δανεισμών σε Ρέους και Σετούμπαλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola τα “λιοντάρια” εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι και ο ίδιος ο Ρούμπεν Σεμέδο κρατά ανοικτή την πόρτα της επιστροφής στο Ζοζέ Αλβαλάδε. “Στην εξίσωση ο Ρούμπεν Σεμέδο. Η Σπόρτινγκ εξετάζει εναλλακτικές μπροστά στις αναπόφευκτες αλλαγές στην άμυνα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει ανοικτή την πόρτα της επιστροφής”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πίστεψε σε αυτόν και του έδωσε συμβόλαιο μέχρι το 2023. Αυτό αποδεικνύεται τελικά σύμμαχος του Ολυμπιακού, αφού σε περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι με τον Σεμέδο, σίγουρα θα βάλει αρκετά λεφτά στα ταμεία του. Ο Σεμέδο έχει πετύχει ένα γκολ (στη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) σε 21 συμμετοχές στη Super League 1, έχει 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και έχει πετύχει 4 γκολ σε 12 συμμετοχές σε προκριματικά και ομίλους του Champions League την τρέχουσα σεζόν. Μετρά δυο συμμετοχές στο Europa League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments