Ελλάδα

Κορωνοϊός νεκροταφεία: Κλειστά θα παραμείνουν τη Μεγάλη Παρασκευή

Κορωνοϊός νεκροταφεία: Κλειστά θα παραμείνουν τη Μεγάλη Παρασκευή
Κορωνοϊός νεκροταφεία: Προς αποφυγή του συνωστισμού ενόψει Μεγάλης Παρασκευής και για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Κορωνοϊός νεκροταφεία: Προς αποφυγή του συνωστισμού έπειτα από σχετική απόφαση “λουκέτο” πρόκειται να μπει στα νεκροταφεία ενόψει της Μεγάλης Παρασκευής. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, ο Αντιδήμαρχος Λευτέρης Σκιαδάς ανακοίνωσε ότι τα τρία κοιμητήρια του Δήμου θα μείνουν κλειστά τις επόμενες μέρες στο πλαίσιο αποφυγής της κοσμοσυρροής σε αυτά  και για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Όπως διευκρίνισε στο ethnos.gr τα νεκροταφεία της Αθήνας θα κλείσουν από  Μεγάλη Τρίτη και για όσο διαρκούν τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Θα μείνουν ανοικτά μόνο για την τέλεση εξόδιων ακολουθιών και μόνο για τον στενό κύκλο συγγενών που προβλέπεται.

Παράλληλα στην Αθήνα θα ενταθούν τα μέτρα αστυνόμευσης, ως μέτρο πρόληψης κατά του κορωνοιού. Ακόμη και σε άλλες περιοχές της Αττικής, οι αντίστοιχοι δήμοι λαμβάνουν αποφάσεις να κλείσουν τα κοιμητήρια από την Μεγάλη Πέμπτη έως την Δευτέρα του Πάσχα προκειμένου να αποφευχθεί η αθρόα προσέλευση κοινού σύμφωνα με την παράδοση των ημερών και ενόψει Πάσχα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments