Διεθνή

Κορωνοϊός Βρετανία: 778 νέοι θάνατοι – Στους 12.107 ο τραγικός απολογισμός των νεκρών

Κορωνοϊός Βρετανία: 778  νέοι θάνατοι – Στους 12.107 ο τραγικός απολογισμός των νεκρών
Κορωνοϊός Βρετανία: 12.107 άτομα έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του φονικού ιού, ενώ σημειώθηκαν 778 θάνατοι μέσα σε μία μόλις ημέρα.

Κορωνοϊός Βρετανία: Άλλοι 778 άνθρωποι έχασαν τη  μάχη με τον ιό το τελευταίο 24ωρο στη Βρετανία, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 12.107. Νωρίτερα εκπρόσωπος της κυβέρνησης απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι υποβαθμίζονται τα νούμερα των θανάτων από κορωνοϊό στους οίκους φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος αναφέρθηκε στους διαφορετικούς αριθμητικούς δείκτες που παρουσιάζουν οι εταιρείες που έχουν την ευθύνη λειτουργίας των οίκων φροντίδας σε σύγκριση με αυτούς που παρουσίασε η κυβέρνηση, λέγοντας ότι οι αριθμοί της κυβέρνησης είναι οι καλύτεροι διαθέσιμοι.

Ακόμη σημειώνεται ότι οι νεκροί σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν ξεπεράσει τους 120.000 ενώ τα κρούσματα αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια. Ανάμεσα στις πιο πληγείσες περιοχές μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία ακολουθεί η Βρετανία καθώς οι νεκροί ανέρχονται μέχρι και αυτή τη στιγμή στους 12.107, με τον ιό να μην λέει να κοπάσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments