Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ξάνθη: Κίνδυνος για νέα αφαίρεση βαθμών

ΠΑΟΚ Ξάνθη: Κίνδυνος για νέα αφαίρεση βαθμών
ΠΑΟΚ Ξάνθη: Η χθεσινή ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ ίσως τελικά να μην είναι ο μοναδικός καταπέλτης για τις δύο ομάδες.

ΠΑΟΚ Ξάνθη: Πιθανότητα να βρεθούν σε νέους μπελάδες έχουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη, καθώς μετά την ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ αναφορικά με την αφαίρεση βαθμών κινδυνεύουν και με νέα… πληγή κατεβαίνοντας ακόμη πιο κάτω στην τελική βαθμολογία.

Σύμφωνα με την Live Sport, αμφότερες κινδυνεύουν με περαιτέρω αφαίρεση βαθμών. Από τη στιγμή που η απόφαση για την πολυϊδιοκτησία θεωρείται τελεσίδικη κι αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή στο CAS, το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, Γιάννης Καλπαζίδης, θα πρέπει να πουλήσει το προπονητικό κέντρο και το ξενοδοχείο που αγόρασε από τους ιδιοκτήτες της Ξάνθης. Σε διαφορετική περίπτωση, ΠΑΟΚ και Ξάνθη κινδυνεύουν με νέα αφαίρεση βαθμών στο επόμενο πρωτάθλημα για την ίδια παράβαση.

-7 σε ΠΑΟΚ -12 σε Ξάνθη

Η ΕΠΟ έκρινε δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ και αποφάσισε ότι διατηρείται η ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ από την ομάδα της Θράκης αφαιρούνται συνολικά 12 βαθμοί, 7 λόγω πολυϊδιοκτησίας και 5 λόγω μη δήλωσης της αλλαγής στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας.

Το μοναδικό σημείο κατά το οποίο η επιτροπή εφέσων διαφοροποιήθηκε σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση, ήταν ότι δέχθηκε τις πρόσθετες παρεμβάσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Πανιώνιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments