Ελλάδα

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δίνει ρέστα στο twitter – Απαντάει σε όλους για την ηλικία της και σε ποιους χρωστάει

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δίνει ρέστα στο twitter – Απαντάει σε όλους για την ηλικία της και σε ποιους χρωστάει
Την κα Αγγελοπούλου ακολουθούν τουλάχιστον 5000 χρήστες του twitter.

Παρά την πανδημία του κορωνοϊού, η κα Γιάννα Αγγελοπούλου συνεχίζει μέσω τηλεργασίας να εργάζεται για την επέτειο των 100 ετών από την επανάσταση του 1821 ως πρόεδρος της “Ελλάδα 2021. Ωστόσο αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι οι διαδικτυακές της απαντήσεις σε δύσκολες έως αρκετά φαρμακερές ερωτήσεις χρηστών του twitter οι οποίοι ακόμη και με προσβλητικό τρόπο προσπάθησαν να “μειώσουν” την προσπάθεια που γίνεται. Ο λογαριασμός της κας Αγγελοπούλου στο twitter έχει περισσότερους από 5000 ακολούθους.

Η ίδια την Μεγάλη Τρίτη ανέβασε ένα άρθρο του ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, στην “Καθημερινή”, συνοδεύοντάς του με το εξής απόσπασμα.

“Bill Gates: Εδώ και 20 χρόνια ζητώ από τους παγκόσμιους ηγέτες να επενδύσουν στην υγεία των φτωχότερων ανθρώπων του κόσμου. Οι πανδημίες μας θυμίζουν ότι η βοήθεια προς τους άλλους δεν είναι απλώς το σωστό. Είναι και το έξυπνο”. Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση αυτή περί βόηθειας από τους έχοντες, προκάλεσε αμέσως σχόλια με πρώτο το εξής: “Μια καλή αρχή είναι να σας φορολογήσουν περισσότερο”.

Φυσικά και σε άλλες αναρτήσεις της κας Αγγελοπούλου οι χρήστες δεν δίστασαν να την ρωτήσουν από την ηλικία της μέχρι και για το αλσύλιο δίπλα στο σπίτι της, με την πρόεδρο του “Ελλάδα 2021″ να απαντά χωρίς να δείχνει καμία ενόχληση. Ωστόσο εκείνο που αποτελεί έκπληξη είναι πως η κα Αγγελοπούλου απάντησε ακόμη και σε αυτούς που χρησιμοποιούν ψεύτικα προφίλ οι οποίοι πίσω από την ανωνυμία τους έκαναν και τις πιο προσβλητικές,θα μπορούσε να πει κάνεις, ερωτήσεις. Φυσικά οι απαντήσεις δόθηκαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments