Αθλητισμός

Απόστολος Βέλλιος μεταγραφή: Φήμες για ενδιαφέρον του Άρη

Απόστολος Βέλλιος μεταγραφή: Φήμες για ενδιαφέρον του Άρη
Απόστολος Βέλλιος μεταγραφή: Ακούγεται ξανά για τον Άρη ο Απόστολος Βέλλιος.
Απόστολος Βέλλιος μεταγραφή: Η πανδημία του κορωνοϊού που έχει “χτυπήσει” και την χώρα μας μπορεί να έβαλε στον πάγο το πρωτάθλημα, όχι όμως και τους ιθύνοντες των συλλόγων, που “μένουν σπίτι” αλλά κάνουν σχέδια για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα, τα οποία απομένει να δούμε αν όντως πατήσουν το χορτάρι του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ένα από αυτά είναι και του Απόστολου Βέλλιου.

Το όνομα του 28χρονου επιθετικού βρίσκεται, σύμφωνα με την Sportime, ξανά στο προσκήνιο για τους “κιτρινόμαυρους”. Ωστόσο, η ομάδα δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Τουλάχιστον τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Επιλέγει, να εξετάσει 3-4 ονόματα ξένων παικτών και στη συνέχεια να αποφανθεί.

Υπενθυμίζεται, πως το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Βέλλιος αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια, όταν και είχε αποχωρήσει από τον Ηρακλή με προορισμό τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο νεαρός αγωνίστηκε στην αγγλική ομάδα για δύο σεζόν και για ακόμα μια δόθηκε δανεικός στην βελγική Μπέβερεν. Αν και το όνομα του βρέθηκε για αρκετό καιρό στο ρεπορτάζ του Άρη, ο ίδιος επέλεξε να υπογράψει στον Ατρόμητο, θεωρώντας πως στο Περιστέρι θα μπορέσει να κάνει το “restart” στην καριέρα του.

Τα πράγματα, όμως, δεν έγιναν ακριβώς όπως τα περίμενε. Ο ίδιος έχει βρει δίχτυα μόλις 6 φορές ενώ και η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σημειώνεται, πως έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στο Περιστέρι, το οποίο λήγει το 2021, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments