Αθλητισμός

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Παραμένει στην Ισπανία ο 29χρονος

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Παραμένει στην Ισπανία ο 29χρονος
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Στην Ισπανία θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Μιγκέλ Γκερέρο.

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Στη χώρα του παραμένει -μέχρι νεοτέρας- ο Μιγκέλ Γκερέρο. Ο 29χρονος επιθετικός, που επέστρεψε στην Ισπανία τον Ιανουάριο για λογαριασμό της Λεγανές, είναι αμφίβολο αν θα γυρίσει στην χώρα μας καθώς οι συμπατριώτες του δεν του επιτρέπουν να γυρίσει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το “Φως” ο Μιγκέλ Γκερέρο παραμένει στην Ισπανία αφού οι ιθύνοντες της Λεγανές δεν του επιτρέπουν να φύγει από τη χώρα και να έρθει στην Ελλάδα. Βέβαια, θα ήταν ευχής έργον να μείνει στην κατηγορία η ομάδα, πράγμα δύσκολο καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της LaLiga. Ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει, υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους ισπανικούς συλλόγους.

Υπενθυμίζεται, πως η Λεγανές απέκτησε τον Γκερέρο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.  

Ο φορ από το Τολέδο φόρεσε ξανά τη φανέλα των “πεπινέρος” μετά από ενάμιση χρόνο. Στη χώρα μας έχει κάνει 27 συμμετοχές και έχει σημειώσει έξι γκολ. Πέρυσι, σε 35 ματς πέτυχε έντεκα τέρματα. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2021. Ο Ισπανός φέτος ξεκίνησε σαν βασικός επιθετικός των Πειραιωτών αλλά στην πορεία της σεζόν οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Ελ Αραμπί, “ανάγκασαν” τον Πέδρο Μαρτίνς να τον αφήνει στον πάγκο. Ο 29χρονος μπορεί να ήταν πάντα χρήσιμος για τον Πορτογάλο προπονητή καθώς έκανε πολλά πράγματα στο γήπεδο, ποτέ όμως δε θα μπορούσε να γίνει η μηχανή των γκολ που είναι ο Ελ Αραμπί. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments