Αθλητισμός

«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Γκεντράιτις» [pic]

«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Γκεντράιτις» [pic]
O Ρόκας Γκεντράιτις που αγωνίστηκε στην Άλμπα Βερολίνου, φαίνεται πώς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Λιθουανία.

Ξεκίνησαν ήδη τα πρώτα σενάρια όσον αφορά το «αύριο» και την επόμενη σεζόν αφού φαίνεται πως πλισιάζουμε στις τελευταίες μέρες της καραντίνας παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξετάζει την περίπτωση του Ρόκας Γκεντράιτις, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου. «Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ρόκας Γκεντράιτις, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες της EuroLeague που εμπλέκονται. Ο Γκεντράιτις έχει συμβόαλιο με την Άλμπα έως και το 2021 αλλά πηγές λένε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μείνει ελεύθερος.»

Φέτος έκανε σπουδαία σεζόν στην EuroLeague με 13.8 πόντους (με 39.8% στα τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.1 λάθη ανά 26’58” συμμετοχής. Ο ύψους 2.00 μέρων παίκτης αγωνίζεται στο “3” και το “4” (σε χαμηλά σχήματα) και αποτέλεσε την τελευταία διετία βασικό στέλεχος της γερμανικής ομάδας υπό την καθοδήγηση του Αΐτο Ρενέσες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments