Ελλάδα

Λαϊκές αγορές: Ο “κακός χαμός” από κόσμο σήμερα – Επεμβαίνει η αστυνομία [pics&vids]

Λαϊκές αγορές: Ο “κακός χαμός” από κόσμο σήμερα – Επεμβαίνει η αστυνομία [pics&vids]
Λαϊκές αγορές: Δείτε εικόνες συνωστισμού σε Παγκράτι, Γλυφάδα και Βαρβάκειο - Τεράστιες και οι ουρές στα σούπερ μάρκετ.

Λαϊκές αγορές: Δεν έφτανε που το Πασχαλινό Τραπέζι πλησιάζει και οι Αθηναίοι πήγαν σήμερα για τα τελευταία ψώνια, ήρθε και ο καλός καιρός να ενισχύσει αυτή τη συμπεριφορά. Στις λαϊκές αγορές σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, επικρατεί το αδιαχώρητο για πολλοστή φορά με τους δημότες να μην υπολογίζουν ούτε τον κορωνοιο ούτε τις αυστηρές συστάσεις προκειμένου να κρατούν τις αποστάσεις για την αποφυγή διασποράς του ιού.

Ο φακός του protothema.gr κατέγραψε απίστευτες εικόνες εν μέσω της πανδημίας στη λαϊκή αγορά στο Παγκράτι με κόσμο που έσπευσε να κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το γιορτινό τραπέζι αψηφώντας τις υποδείξεις των ειδικών. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπάθησαν να… διαλύσουν τον κόσμο που ψωνίζει φρούτα και λαχανικά ο ένας δίπλα στον άλλο.

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το protothema.gr:

Παγκράτι:

Ο κόσμος αγνοεί τις οδηγίες των ειδικών και το Παγκράτι μοιάζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα στον κόσμο. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπάθησαν να… διαλύσουν τον κόσμο που ψωνίζει φρούτα και λαχανικά ο ένας δίπλα στον άλλο.

Ταλαιπωρία σήμερα και στις ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ. Όπως θα δείτε στο βίντεο από Ζωγράφου, ή ουρά καλύπτει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο και ο χρόνος αναμονής για να εισέλθεις στο κατάστημα ξεπερνάει τη μια ώρα τουλάχιστον.

Βαρβάκειος: 

Φυσικά λόγω και των ημερών δε γινόταν να “γλιτώσει” από το συνωστισμό η Βαρβάκειος. Παρά το γεγονός ότι το φετινό Πάσχα είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει οι Αθηναίοι και φέτος έσπευσαν την τελευταία στιγμή για τα ψώνια τους με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές με κόσμο που αναμένει να μπει στην αγορά και να ψωνίσει για το γιορτινό τραπέζι.

Γλυφάδα:

Στα Νότια Προάστια ο κόσμος αποφάσισε να απολαύσει την ηλιόλουστη ημέρα στις πλατείες και τα παγκάκια, αγνοώντας τις εντολές των ειδικών. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr όχι μόνο δεν αποφεύγουν τον συνωστισμό αλλά έχουν αγνοήσει και την οδηγία να βγαίνουν δυο δυο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments