Ελλάδα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε λαμπάδα για την Ανάσταση

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε λαμπάδα για την Ανάσταση
Ο άνθρωπος που εδώ και ένα μήνα βρίσκεται στη κορυφή των εξελίξεων της πανδημίας στη χώρα και έχει καταφέρει να συγκινήσει εκατομμύρια Έλληνες για τη συμπεριφορά του και το ήθος του έγινε λαμπάδα.

Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής Έλληνας αυτή τη στιγμή. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, χαίρει άκρας εκτίμησης από το σύνολο του ελληνικού λαού και κάποιοι, βρήκαν έναν τρόπο να εκφράσουν τον θαυμασμό τους εν μέσω Πάσχα και τον έκαναν… λαμπάδα.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο βιοτέχνης από το Κερατσίνι αποφάσισε να δημιουργήσει λαμπάδα με την εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα. Η απόφαση αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως καθώς άλλοι διακωμωδούν το γεγονός ενώ υπάρχει μεγάλη μερίδα που επαινεί αυτή την κίνηση ως φόρο τιμής στον άνθρωπο που περισσότερο από έναν μήνα έχει αφιερώσει την καθημερινότητά του αποκλειστικά στην πανδημία.

Αναπόφευκτα, ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, όχι μόνο λόγω της θέσης του -ως εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας– αλλά και λόγω του χαμηλού προφίλ του, του τρόπου με τον οποίο μιλά και αντιμετωπίζει τα ΜΜΕ και την ξαφνική δημοσιότητα.

«Σήμερα, οι Έλληνες γνωρίζουν ότι χάρη σε αυτόν τον καθηγητή, έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο. Η επιστημονική κοινότητα καθώς και η κοινή γνώμη επιβεβαιώνουν ότι θα σημαδέψει ανεξίτηλα την Ιστορία της χώρας», ανέφερε το αφιέρωμα που έκανε η γαλλική εφημερίδα “Le Figaro” στον άνθρωπο, από του οποίου τα χείλη κρέμονται όλοι οι Έλληνες κάθε απόγευμα, για να ενημερωθούν για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments