Διεθνή

Κορωνοϊός Κύπρος: 15 νέα κρούσματα σήμερα – 750 το σύνολο – Αισιοδοξία στη χώρα

Κορωνοϊός Κύπρος: 15 νέα κρούσματα σήμερα – 750 το σύνολο – Αισιοδοξία στη χώρα
Κορωνοϊός Κύπρος: Συνεχίζουν τα θετικά νέα για τη χώρα, καθώς το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε 15 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Κορωνοϊός Κύπρος: Έπειτα από την καθιερωμένη διάσκεψη τύπου του Υπουργείου Υγείας ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης, ανακοίνωσε  15 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κύπρο, από σύνολο 3,241 εργαστηριακών αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν. Έτσι τα συνολικά κρούσματα στην Κύπρο ανήλθαν σε 750.

«Τα στοιχεία των τελευταίων ημερών σχηματίζουν εικόνα που μας ικανοποιεί. Είναι το αποτέλεσμα των στερήσεων σας. Επαναλαμβάνω την παράκληση να διαφυλάξουμε αυτά που έχουμε πετύχει» είπε  χαρακτηριστικά ο Δρ. Κωστρίκης.

Παράλληλα στην Ελλάδα υπενθυμίζεται ότι έπειτα από την σημερινή γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας ανακοινώθηκαν 17 νέα κρούσματα του κορωνοιού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ασθενών σε 2.224, ενώ οι νεκροί μέχρι στιγμής παραμένουν στους 108. Παράλληλα,  εκ των 2224, το 56% αφορά άνδρες, από αυτά, 568 (25.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 927 (41.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Ακόμη, 71 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ενώ η διάμεση ηλικία των διασωληνωμένων είναι 67 ετών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments