Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τζολάκης Ολυμπιακός: Το νέο πρότζεκτ των Πειραιωτών

Κωνσταντίνος Τζολάκης Ολυμπιακός: Το νέο πρότζεκτ των Πειραιωτών
Κωνσταντίνος Τζολάκης Ολυμπιακός: Να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη φαίνεται πως επιθυμεί ο Ολυμπιακός.

Κωνσταντίνος Τζολάκης Ολυμπιακός: Το νέο πρότζεκτ των Πειραιωτών για τη θέση του τερματοφύλακα έχει όνομα… Κωνσταντίνος Τζολάκης. Οι ιθύνοντες της ομάδας ήδη κάνουν σχέδια για την επόμενη σεζόν και επικεντρώνονται στη συγκεκριμένη θέση καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ζοσέ Σα να πει “αντίο”. Βέβαια είτε αποχαιρετήσει, είτε όχι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ένα μεγάλο πρότζεκτ για τα δοκάρια.

Ένα πρότζεκτ, που όπως είναι φυσικό θέλουν να το αξιοποιήσουν.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος έπαιξε βασικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τον νεαρό πορτιέρε τον έχει πολύ ψηλά ο Πέδρο Μαρτίνς και πέρσι το καλοκαίρι δεν ήθελε καν να αποκτηθεί δεύτερος τερματοφύλακας. Την επόμενη σεζόν, σ’υμφωνα με το “Φως” σκοπεύει να τον αξιοποιήσει χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως είναι ο γκολκίπερ που θα στηριχτεί πάνω του. Αν προκύψει πώληση του Σα, τότε θα αποκτηθεί έμπειρος τερματοφύλακας, αλλά ο Τζολάκης είναι μία περίπτωση που την έχει για τα καλά στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά και όλος ο σύλλογος.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα εξαιρετικά ταλαντούχο, με ύψος 1,93 εκ., εντυπωσιακή σωματοδομή, γεννημένο στα Χανιά της Κρήτης στις 08/11/2002. Παίκτης που ήθελε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα ερυθρόλευκα και έδωσε εντολή να αποκτηθεί από την ομάδα Νέων του Πλατανιά. Ήταν η περίοδος που είχε ναυαγήσει η περίπτωση απόκτησης του Αντώνη Στεργιάκη και ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα για την προσθήκη του Τζολάκη, που βρισκόταν στο ραντάρ της Μίλαν.

Στα 18 του χρόνια, είναι άπειρος, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένουν μεγάλα πράγματα από αυτόν στο μέλλον.

Ένα μέλλον που μπορεί ωστόσο να έρθει γρηγορότερα από όσο υπολόγιζαν. Άλλωστε έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια του. Πήρε μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού με την πρώτη ομάδα και στο φιλικό με το Αμβούργο (σε αυτό που υπέστη την ρήξη χιαστού ο Φορτούνης) αγωνίστηκε, έχοντας εξαιρετική παρουσία. Μάλιστα στο 26′ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Γουντ και πήρε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.

Ακολούθησε η παρουσία του στην ομάδα Νέων και το Youth League, ξεχώρισε στο 1-1 της πρεμιέρας με την Τότεναμ και μπήκε στην λίστα των Spurs. Σταδιακά, τον παρακολούθησαν στην διοργάνωση ομάδες όπως οι Μπάγερν Μονάχου, Άιντραχτ, Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ, ενώ και η Μίλαν συνέχισε να τον τσεκάρει. Με την Κ19 των Πειραιωτών συνέχισε να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Σε αναμέτρηση με την Ξάνθη απέκρουσε το ίδιο πέναλτι δύο φορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments