Ελλάδα

Γνωστός τραγουδιστής στα συσσίτια του Δήμου Περιστερίου

Γνωστός τραγουδιστής στα συσσίτια του Δήμου Περιστερίου
Μαζί με υπαλλήλους του Δήμου Περιστερίου και της Περιφέρειας Αττικής ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στα δωρεάν γεύματα.

Μπορεί οι συνθήκες στις οποίες ζούμε αυτές τις ημέρες να είναι ιδιαίτερες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας που δυσκολεύονται να τα βγάλουν εις πέρας, έχοντας ανάγκη ακόμη και ένα γεύμα. Στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου του Δήμου Περιστερίου μοιράστηκαν και φέτος εκατοντάδες μερίδες φαγητού αγάπης σε συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Στην φιλανθρωπική δράση συμμετείχε και ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος και στο παρελθόν έχει δείξει με τις πράξεις του το κοινωνικό του πρόσωπο με διαφόρων ειδών φιλανθρωπίες. Μόλις ο δήμαρχος Περιστερίου τον προσκάλεσε σε αυτή την ξεχωριστή δράση, ο Γιώργος Τσαλίκης δεν το σκέφτηκε καθόλου.

Ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του δημάρχου της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη και της Περιφέρειας Αττικής. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο Περιστέρι για να βοηθήσει στη συσκευασία των γευμάτων. Η διανομή κατ’ οίκον θα επαναληφθεί και το πρωί της Κυριακής για το πασχαλιάτικο τραπέζι, στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments