Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Άλλος ένας νεκρός στη χώρα μας – 113 ο συνολικός αριθμός

Κορωνοϊός Ελλάδα: Άλλος ένας νεκρός στη χώρα μας – 113 ο συνολικός αριθμός
Κορωνοϊός Ελλάδα: Ακόμη ένας συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων στη χώρα μας στους 113.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Άλλος ένας  άνθρωπος κατέληξε σήμερα Κυριακή του Πάσχα από κορωνοϊό στη χώρα, με τα συνολικά θύματα να ανέρχονται πλέον σε 113. Πρόκειται για έναν 68χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενο νόσημα.

Τις προηγούμενες ώρες, άλλοι δύο πολίτες έπεσαν θύματα του κορωνοϊού.

Ένας άνδρας 65 ετών κατέληξε στις 4:40 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο ΑΧΕΠΑ και ένας 91χρονος κατέληξε στο Σωτηρία. Και οι δύο υπέφεραν από υποκείμενα νοσήματα. Ειδικότερα, ο 65χρονος υπέφερε από υπέρταση και ο 91χρονος από καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιοπάθεια. Σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι 2.235, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες.

Σημειώνεται, πως χθες ο αριθμός των νεκρών ήταν στους 110. Πρόκειται για έναν 63χρονο άνδρα που άφησε την τελευταία του πνοή στο Θριάσιο νοσοκομείο και ο οποίος έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε καταλήξει σε ηλικία 76 ετών ο ιδρυτής και πρόεδρος της Βιοϊατρικής, Ευάγγελος Σπανός, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» χτυπημένος από κορωνοϊό. Ο Ευάγγελος Σπανός είχε υποκείμενο νόσημα καθώς έπασχε από αρτηριακή υπέρταση και νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία». Οι γιατροί είχαν κάνει πολλές φορές προσπάθεια να τον αποσωληνωνόσουν χωρίς όμως επιτυχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments