Αθλητισμός

UEFA Τσεφερίν κορωνοϊός: Τα πάντα εξαρτώνται από το πότε θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο

UEFA Τσεφερίν κορωνοϊός: Τα πάντα εξαρτώνται από το πότε θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο
UEFA Τσεφερίν κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, μίλησε για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό και το ποδόσφαιρο.

UEFA Τσεφερίν κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA), Αλεξάντερ Τσεφερίν, μίλησε για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό και το ποδόσφαιρο, υποστηρίζοντας ότι ακόμη είναι άγνωστο πότε θα υπάρξουν ξανά αγώνες. Ο ισχυρός άνδρας της UEFA τόνισε ότι ο στόχος παραμένει να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν, αλλά επισήμανε ότι είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν την έγκριση των αρμοδίων, σε σχέση πάντα με τον ιό.

Οι δηλώσεις του προέδρου της UEFA:

«Προτεραιότητα αποτελεί η υγεία των φιλάθλων, των παικτών και των προπονητών. Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος άνθρωπος, επομένως θεωρώ πως υπάρχουν επιλογές που μας επιτρέπουν να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα σε κάθε χώρα. Ίσως πρέπει να το κάνουμε χωρίς την παρουσία θεατών, αλλά το σημαντικότερο είναι να διεξαχθούν τα παιχνίδια.

Σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή, το ποδόσφαιρο θα φέρει χαρά στους ανθρώπους και μία αίσθηση επιστροφής στην ομαλότητα, έστω κι αν χρειαστεί να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω τηλεόρασης. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πως δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο αντίκτυπο θα ήταν τραγικός για τους συλλόγους και τις λίγκες. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε (σ.σ. τα πρωταθλήματα) πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις των αρχών και να περιμένουμε την έγκρισή τους για να επιστρέψουμε στη δράση».

Για το Champions League και το Europa League είπε πως:

«Εξαρτάται από το πότε θα επιστρέψουμε στη δράση. Αν συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν παράλληλα. Δεν υπάρχει κάποιο deadline για τους τελικούς. Τα πάντα εξαρτώνται από το πότε θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments