Video

Ιταλία κορωνοϊός: Τένις από ταράτσα σε ταράτσα εν μέσω πανδημίας

Ιταλία κορωνοϊός: Τένις από ταράτσα σε ταράτσα εν μέσω πανδημίας
Ιταλία κορωνοϊός: Τρόπο να διασκεδάσουν τις δύσκολες ώρες του εγκλεισμού βρήκαν δύο κοπέλες στην Λιγκούρια της Ιταλίας

Ιταλία κορωνοϊός: Η γείτονα χώρα δοκιμάζεται από την αρχή όσο λίγες άλλες περιοχές με την επέλαση της πανδημίας. Η Ιταλία καθημερινά θρηνεί εκατοντάδες θύματα από τον φονικό ιό, ο οποίος έχει γονατίσει τη χώρα και το σύστημα υγείας. Οι αρχές έχουν εδώ και έναν μήνα πλέον θέσει σε εφαρμογή την απαγόρευση της κυκλοφορίας, διατηρώντας τους Ιταλούς εντός σπιτιών προκειμένου να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η επέλαση του ιού.

Το «Μένουμε Σπίτι» έχει μπει για τα καλά στο… πετσί των Ιταλών, οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν καταφέρει να τηρήσουν ευλαβικά τους νέους κανόνες της καθημερινότητας που τους έχουν επιβληθεί. Καθημερινά όλο και περισσότεροι Ιταλοί ανεβάζουν βίντεο για το πως βιώνουν την καραντίνα, τον εγκλεισμό στο σπίτι. Άλλες πραγματοποιούν μια λιτή ζωή, άλλοι δοκιμάζουν πράγματα που μέχρι χθες δεν είχαν καν σκεφτεί.

Τρανό παράδειγμα δύο κοπέλες από την Λιγκουρία της γειτονικής χώρας. Οι δύο νεαρές ανάρτησαν βίντεο με το οποίο φαίνεται πως έχουν πάει το τένις σε άλλο επίπεδο. Η άθληση δεν μπορεί να εγκλωβιστεί, έτσι αυτές βρήκαν τον τρόπο να ψυχαγωγηθούν από απόσταση. Χαρακτηριστικά, όντας από τις ταράτσες των σπιτιών τους κατάφεραν να ανταλλάξουν μπαλιές, με το βίντεό τους να κάνει τον γύρω του διαδικτύου και να δίνει το έναυσμα και σε άλλους φίλους – γείτονες να το δοκιμάσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments