Lifestyle

Στάνκογλου Άγριες Μέλισσες: Δεν ήθελα να αποχωρήσω από την σειρά

Στάνκογλου Άγριες Μέλισσες: Δεν ήθελα να αποχωρήσω από την σειρά
Στάνκογλου Άγριες Μέλισσες: O γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τον βασικό λόγο που τον θέτει εκτός συνέχειας του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1.

Στάνκογλου Άγριες Μέλισσες: Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωϊνό» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Θωμά Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες» και εξήγησε ότι δεν είναι προσωπική του απόφαση να φύγει από τη σειρά.

«Δεν είναι κάτι που είναι προσωπικό. Με τη Μελίνα Τσαμπάνη, από τις αρχές των γυρισμάτων συζητάγαμε πού θα πάει αυτός ο χαρακτήρας, αν έχει κάποιο διαφορετικό μέλλον και είχαμε δώσει ένα deadline κάπου στο καλοκαίρι. Τώρα εμείς πήγαμε όλοι πίσω, για δύο μήνες δεν έχουμε κάνει γυρίσματα. Εγώ δεν θέλω καθόλου να φύγω από τη σειρά. Ποιος θέλει να φύγει από κάτι το οποίο είναι πολύ ωραίο, πολύ πετυχημένο; Απλώς ήταν και ο δικός μου φόρτος εργασίας μεγάλος. Κατά κάποιον τρόπο η συμφωνία που κάναμε μεταξύ μας ήταν ο Κυπραίος να είναι μέχρι το καλοκαίρι. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και ο Κυπραίος θα ήταν μέχρι το καλοκαίρι, τώρα θα πάει και του χρόνου. Απ’ ότι καταλαβαίνω μέχρι τον Σεπτέμβρη, Οκτώβρη οπωσδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Είναι στο χέρι της Μελίνας, στην πένα της μάλλον, στο που θα οδηγήσει τον κάθε χαρακτήρα και την κάθε ιστορία. Από εκεί και πέρα, αν αυτή η ιστορία και οι χαρακτήρες παραμένουν ζωντανοί, άξιοι παρακολούθησης για το κοινό, σίγουρα θα θέλω κι εγώ να ακολουθήσω», πρόσθεσε.

 Αναφερόμενος στη σχέση του Θωμά Κυπραίου με τη Λενιώ Σταμίρη, ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε ότι τουλάχιστον μέχρι εκεί που έχει διαβάσει το σενάριο «γίνεται προσπάθεια να είμαστε μαζί και ερχόμαστε αρκετά κοντά».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments