Video

Dance With The Tsiodras: Τα “σπάει” το νέο hit για τον ξεχωριστό Έλληνα επιστήμονα [vid]

Dance With The Tsiodras: Τα “σπάει” το νέο hit για τον ξεχωριστό Έλληνα επιστήμονα [vid]
Dance With The Tsiodras: Ο καθηγητής και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για την πανδημία είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση το πρόσωπο της χρονιάς στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος που προσφέρει δύναμη αλλά και «έμπνευση» σε χιλιάδες πολίτες.

Dance With The Tsiodras: Θα μπορούσε ο Σωτήρης Τσιόδρας να γίνει ροκ τραγούδι; Για κάποιους ναι μπορεί και με το παραπάνω. Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για θέματα που αφορούν την πανδημία στην Ελλάδα έχει καταφέρει ίσως χωρίς να το προσπαθήσει να γίνει το πρόσωπο της χρονιάς στη χώρα μας.

Η έντονη προσωπικότητά του και ο τρόπος που χειρίζεται το λεπτό ζήτημα της ενημέρωσης μιας πρωτοφανούς κρίσης έχει επιδοκιμαστεί από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής, έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό και καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερους.

Ένας από τους υποστηρικτές του μάλιστα έφθασε στο σημείο να δημιουργήσει και τραγούδι για χάρη του. Βασικά όπως θα δείτε και παρακάτω ο Αλέξανδρος Χαριζάνης κοινοποίησε στο προσωπικό του Instagram την ελληνική παραλλαγή του “Dance with the Devil” των D-Devils βάζοντας ως πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Mε μία ανάρτησή του στο instagram ο Αλεξάνδρος Χαριζάνης, κοινοποίησε το καινούργιο του remix με τον τίτλο “Dance With The Tsiodras”, με έμπνευση από τις ημέρες της καραντίνας και βέβαια τον επικεφαλής του υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον κορονοϊό, λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

“Μετά από τόσες ημέρες βαρεμάρας και χωρίς κανένα λόγο, έφτιαξα αυτό το rmx που οκ, δεν βγάζει καν νόημα, αλλά για να μην αρχίσω να μιλάω στο ταβάνι, ό,τι βγαίνει καλό είναι”, έγραψε ο Αλέξανδρος Χαριζάνης στην ανάρτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments