Video

Ferrari Γερμανία: “Απογείωση” στα 372 χλμ/ώρα στον αυτοκινητόδρομο [vid]

Ferrari Γερμανία: “Απογείωση” στα 372 χλμ/ώρα στον αυτοκινητόδρομο [vid]
Ferrari Γερμανία: Το βίντεο που δείχνει μια LaFerrari (μοντέλο F150) να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα έχει προσελκύσει χιλιάδες θεατές.

Ferrari Γερμανία: Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο για τους λάτρεις της αυτοκίνησης, όπου δείχνει μια LaFerrari να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην άδεια Autobahn της Γερμανίας, πιάνοντας μέγιστη ταχύτητα 372 χλμ/ώρα, ένα θέαμα που σοκάρει, με τη Ferrari να απογειώνεται! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Δεδομένου ότι η Autobahn στη Γερμανία, ένας από τους μεγαλύτερους αυτοκινητόδρομους στη χώρα είναι άδεια λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στους πολίτες από την γερμανική κυβέρνηση, για την αναχαίτιση της νόσου μετά από το ξέσπασμα του κορωνοϊού,  αυτό έδωσε την ευκαιρία σε έναν οδηγό της LaFerrari (μοντέλο F150)  να αναπτύξει μια ιλιγγιώδη ταχύτητα, πιάνοντας τη μέγιστη  ταχύτητα στα 372 χλμ/ώρα.

Έτσι, την εμπειρία του αυτή μοιράστηκε ο οδηγός της Ferrari με ένα video, το οποίο βρίσκεται διαθέσιμo στο YouTube, ενώ έγινε  γρήγορα viral καθώς έχει ξεπεράσει τις 840.000 θεάσεις. Παρ όλα αυτά, τα σχόλια των χρηστών για την κίνηση αυτή του οδηγού είναι πολλά, και μάλλον όχι και τόσο θετικά. Πάντως όπως αναφέρεται και στα σχόλια των χρηστών, μάλλον ένα πρόστιμο θα περιμένει τον οδηγό.

Το βίντεο της Ferrari:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments